Oznake

Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo

Alternativna imena: Might and Magic, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo - utjelovljenje svjetski poznatog online strategije

Baštine korak kultna strategija mreže prostranstva postala besplatna igra Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo. Međutim, sada je - u realnom vremenu strateška igra. Izvorno Might and Magic: Heroes Kingdoms online na kraju 2011 igra je u potpunosti lokaliziran na ruski.

Pridružite nam se u igri Might and Magic: Heroes. Britanija nije bilo poteškoća. Da biste to učinili morate ići na službenim stranicama igre gdje morate pritisnuti crveni gumb na kojem piše "Play". Tada ćete se ponuditi izbor počiniti stranke (postoje 4). Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo nakon registracije zahtijeva od vas da navedete ime i grb, koji će biti originalna kartica za ostale vojnike. Nemojte zaboraviti da će vaši izabrani simboli pojavljuju na svim porukama koje ste postavili. Sljedeći korak: morate smisliti ime za svoje ime i izgled heroja, gdje je posebnost grada - to je "plus" za svoje buduće igara aktivnosti. Zatim pritisnite na "stvoriti kraljevstvo", a faza Registracija Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo - uspješno završena!

Dakle, Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo online igre, u kojoj je glavni instrument kontrole nad kraljevstvom su heroji. Možete ih zaposliti u konobi. Svaki lik će imati svoj tijek, koji ovisi o djeliću grada. Maksimalan broj za igrača obrta - 3, svaki od njih može biti tri do pet vještina. Igrajte igru ​​Might and Magic: Heroes. Britanija online znači - puno putovanja i borbe. Tijekom ove sjednice naići ćete na razne predmete, ali samo osam od njih sa sobom možete imati svaki lik.

Vojska u Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - temelj vojne moći, koji se sastoji od skupine - Skupine stvorenja iste vrste, koji se bore zajedno. Za bitka je pod utjecajem oba obilježja junaka i obranu ove regije i grada, uroka i artefakata. Što prekrasna igra Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo online, to je činjenica da je bez obzira na ishod bitke, gubitak vojnika će biti samo 30%. To je, čak i ako se borba je uništio cijelu svoju vojsku, na kraju ćete se "vrati" 70% izvorne broj vojnika.

Za uspješno igrati online Might and Magic: Heroes. Britanija je potrebno obratiti veliku pozornost na razvoj grada. Uostalom, tu su idući u resursima zaposlili vojsku i junake. Grad je smješten u središtu regije, koji se sastoji od 24 kvadrata, ljudskih čudovišta. Pobjeda nad njima pružiti pristup artefakata, 4 rudnicima ili samo slobodnog prostora za gradnju. Strukture daju bonus na obranu i pomoći da razviju svoju ekonomiju.

Kad počnete igrati Might and Magic: Heroes. Britanija, važno je znati da ste zajamčena petnaest zaštitu od napada za razvoj igre i utvrde grada. Također ne boli znajući da možete stvoriti savez sa do 20 sudionika. Njihova zemlja je također uključena u savezu, koji osigurava pojačanu zaštitu za svoje stranice. Razmjena resursa između članova saveza obično nosi obostrano koristan, jer svaki grad ima ukupno 4 mine, iako Might and Magic: Heroes. Britanija ima 7 online resursa (kao i originalni izvor).

U Might and Magic: Heroes. Kraljevina korisnici će igrati u svjetskoj Ašan razdiru rat između četiri zemlje:

• Knights

• Demoni

• Necromancers

• mudraca

Glavni cilj svakog igrača - vratiti red i dati svjetsku nadu za prosperitet i mirnu budućnost. Dakle ... ići za to, uživati ​​u svim prednostima igri i osvojite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more