Oznake

Možda & Magic dvoboju prvaka

Alternativna imena: Možda & Magic dvoboju prvaka

Might & Magic dvoboju Champions Online igre - besplatan preglednik kartaška igra, zahtijeva upotrebu strategije. Ti su prevezena u uzbudljivi svijet mašte u kojem se borite s igračima kao što ste sami, ili se suočiti off s umjetnom inteligencijom. Nakon što je set kartica koje se sastoje od takvih tipova kao jedinice, događaja, likova, uroka i sreće, možete napraviti velike stvari. Poraz će pomoći ispravne taktike, borbene snage lojalne dogovoru, vješti uporabu magije uroka i sposobnost za stvaranje događaja koji će biti pri ruci. Vjerojatno bi priča mogla & Magic dvoboju Champions Online će činiti upoznati. Budući da je projekt tvrtke Ubisoft Quebec izrađen u najboljim tradicijama od interneta je zabavno. Međutim, ne mislim da je igra mogla & Magic Duel of Champions je plagijat višak teme. Ona ima mnoge značajke koje mogu zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Prva stvar koju trebate prodrijeti u izvanrednom svijetu - to je možda i Magic Duel registracije prvaka. Nakon što ste stvorili svoj račun će se moći preuzeti klijenta. Važno je napomenuti da će se poslati e-mail sa aktivacijskim ključem za usluge UPlay. Koristeći vezu, otkrit ćete pristup virtualnoj stvarnosti. Pridružite nam se u igri Might & Magic dvoboju prvaka - proces je prilično jednostavan. Pažljivo ispunjavanjem potrebnih polja (korisničko ime, e-mail adrese, lozinke, datum rođenja), i provjera, potvrđuje usklađenost s pravilima, možete biti sigurni da je uprava odmah poslati gore navedenu pismo. Što se tiče zahtjeva sustava, iako je to pitanje vam ne smeta. DuelofChampions igra u tom pogledu nije hirovita i uživati ​​u gameplay je sasvim moguće pomoću prosječne postavke računala.

Dakle, gdje da počnete po prvi put u novom svijetu? Budući da će se igrati na strani jedne od postojećih frakcija, na početku napraviti izbor. Možda & Magic Duel prvaka možete igrati kao dio Reda Reda, ili Inferno nekropola. Ovisi o frakcija starter set karata koje posjedujete. No, to ne znači da ne možete proširiti postojeću paletu karata. Tijekom vremena, od vas će zaraditi novac (zlato ili pečata), koji možete potrošiti na vlastitom nahođenju. Na primjer, za stjecanje cijelih palube ili pojedinih kompleta karata. Ako želite vlazhivat realnom znači nitko vas neće odvesti pravo na njega. Dakle, ako ne želite trošiti vrijeme na akumulaciju igra valuti, kupiti nove borbene jedinice za pravi novac.

Kako se dogoditi borbe? Radnja se odvija na terenu, podijeljena na 16 mjesta za kartice. Vi se redaju u redove vojnika, uzimajući u obzir činjenicu da se različite jedinice obavljaju svoje funkcije. Strijelci, anđeli, zombiji, Griffins, Hellhounds, Paladini, demoni, kosturi stvorio napad. Iza vojnika je protagonist. Ako se smanji život bar neprijatelj junak na nulu, to će ostati bez obrane. Trebali biste učiniti sve što je moguće kako bi se postigao taj cilj. No, ne zaboravite da se ovdje snovi i vaš protivnik što je brže moguće doći do vas. Na ishod bitke ne utječe samo na korištenje karata jedinica. Ono što se događa može dramatično promijeniti, ako se u toku su karte sreće događaji ili uroka. Nanosi uroka, što on ne očekuje, kao i pomoć za povećanje svoje snage borce ili lijek, ako je potrebno, zahvaćena jedinica. I igrati kartice sreće i događaje morate krvariti heroja lik zove "sudbina." Uz pomoć Fortune karticom dobivate priliku za stvaranje okruženja koje nije posebno će cijeniti protivnika. Doista, u ovom slučaju, promijenite ono što se događa u njihovu korist. Pa, događaj kartice omogućuju ili uzeti dvije nove kartice s palube, ili proći nepotrebno pokušati izvući dobru kartu. To je posebno važno u kritičnim situacijama, kada počne činiti da nemam ništa za spremanje.

U parametru "sudbina" i lik je obdarena različitim karakteristikama: snaga, magije i zdravlje. Vodite brigu o njihovom povećanju, za otkrivanje novih mogućnosti. Također morate uzeti u obzir da su sve karte troše energiju. Dakle, moramo pratiti tijek i ona brine o akumulacije. Općenito, igra Might & Magic dvoboju prvaka mora vrlo pažljivo. Uostalom, jedan krivi potez mogao bi vas uroniti u ponor, a prave odluke bliži kolaps mrzio suparnika.

Naravno, svoje mjesto u svjetskoj rang sustava je stoga pokazatelj uspjeha. Dakle, svi ovdje pokušava vratiti svoje mjesto na suncu. Naravno, mnogo toga ovisi o sreći, ali naporan rad može učiniti čuda! Da, ono što je točka raspravljati dugo? Početi igrati igru ​​Might & Magic dvoboju prvaka odmah i pokazati svima ono što su sposobni! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more