Oznake

Mini Mini Farma

Alternativna imena:

Mini Mini Farm farma s nekim RPG elementima. Grafika je pojednostavljena u stilu piksela, dizajn zvuka također je napravljen kao u klasičnim igrama.

Igra počinje sa smiješnim čovječuljkom koji ide istraživati nove teritorije. Kampanjski stalno ponavlja da će kad-tad s obitelji živjeti negdje na ovim prostorima. Čovječuljak putuje šumom i putem skuplja resurse. Ovo je u biti trening. Nakon nekog vremena ugleda malo selo. Svaki od stanovnika daje mu zadatke, za koje dobiva novčiće, akumulirajući ih, moći će si kupiti malu kuću.

Steknuvši stan - postaje lakše igrati, ali i dalje morate raditi.

Puno zanimljivih i uzbudljivih stvari očekuje vas u igri.

  • Uzgoj drveća
  • Uzgajati usjeve na poljima
  • Brini se o životinjama
  • Trgovinski proizvodi
  • Uređenje interijera kuće

Ovo je skraćeni popis stvari koje treba učiniti, zapravo ima još puno zanimljivih stvari u igri.

Glavnog junaka neće vam biti teško kontrolirati, prilično je neovisan i brzo razmišlja. Lako pogađa što treba učiniti čim se nađe na pravom mjestu.

Osim proizvodnje proizvoda, morate proučavati svijet oko sebe. Morat ćete štedjeti novčiće ispunjavanjem zadataka, budući da je svijet podijeljen u zone i prolaz do novih mjesta zahtijeva naknadu.

Zadatke možete preuzeti od stanovnika sela u kojem živi glavni lik igre ili s oglasnih ploča. Za zadatke s oglasnih ploča dobit ćete izdašniju nagradu, ali ponekad možete zaraditi i od lokalnih stanovnika.

Briga o životinjama u igri je jedinstvena i više nalikuje obostrano korisnoj suradnji. Na primjer, krava će morati platiti određeni iznos novčića da bi je se moglo pomusti. S drugim životinjama sve se događa na sličan način. Voćke i grmlje također se mogu saditi uz naknadu, ali se naknadno dobiveni profit naravno isplati. Jedna od najzanimljivijih aktivnosti u igri je ribolov. Ribolov nije samo uzbudljiva i uzbudljiva aktivnost, već i isplativa. Riba koju ulovite automatski se prodaje, a vi dobivate novčiće koji su potrebni doslovno posvuda u igri.

Farma u igri prilično je neobična i spaja potrebu za proizvodnjom proizvoda s istraživanjem i proučavanjem svijeta oko sebe. To čini igru zanimljivijom i sprječava da postane rutina beskonačnog ponavljanja istih radnji.

Nakon nekog vremena, društveni krug glavnog lika značajno će se proširiti, bit će sve više i više prilika da se zaista obogate zadacima.

Može se čak i romantično spetljati i osnovati obitelj s hrpom male djece.

Vrijeme u igri leti nezapaženo u ugodnim poslovima. Za praznike se održavaju razna natjecanja. Tu su i sezonska događanja. Programeri ne zaboravljaju ažurirati igru dodavanjem još više značajki.

Možete besplatno preuzeti

Mini Mini Farm na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati i pomozite malom čovjeku da ostvari svoj san, osnuje obitelj i živi na ugodnoj farmi u prekrasnoj prirodi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more