Oznake

Ministarstvo rata

Alternativna imena: Ministarstvo rata

Ministarstvo od rat online - multiplayer browser-based strategija igra besplatno modela. Događanja u igri svijetu razvijati u stvarnom vremenu, tako da ćete uvijek imati priliku da se umiješa u situaciju. Uhvaćen je u srednjem vijeku, što će biti na čelu svoje carstvo i odvesti na zadatku radi sve što je moguće kako bi se napredovati. Jeste da titanski rad preobraziti svoj izgled i postati mudri komandant odražavati sve opasnosti, a za pobjedu od drugih ono što je loše.

Da bi korak natrag u vrijeme, trebat će vam Ministarstvo od rat registraciju. Nakon što je vaš račun će odmah biti u stanju stvoriti lik i ići u susret nepoznatom virtualni život.

Pitaj zašto biste trebali igrati igru ​​ Ministarstvo od rat ? Mnogi razlozi. Prvo, zato što će imati jedinstvenu priliku da se čak pet razdoblja razvoja, naime Savage Godine , Tamno Godine , feudalni Godine , Dvorac Godine [ _39_] i Empire Age . Sa svakim korakom ti sve moćniji i samopouzdanja. Drugo, imate izbor što postati. Vi odlučite što najprikladnije kulturu. Rim, Egipat, Perzija, ili možda Kina? Sve ove civilizacije njihove posebne bonuse, određeni stil života, posebne postrojbe. Civilizacija, koji će upravljati, morate dovesti do svjetske dominacije. Ako je ovo uspješna - a zatim dosegla najviši cilj. Treće, držeći Ministarstvo od rat igri, nikada nećete biti dosadno. Ima toliko širok izbor klasa jednostavno ne daju malo odmora! Morat ćete biti angažirana i izgradnju, te odabir vojnika za njegovu vojsku, i voditi brigu o kućnim ljubimcima, koji je na kraju postao veliki pomagač u borbi, a ipak stalno suha nad glavom ono što strategija izabrati isti za sljedeću borbu. Što se tiče životinja, oni su blagoslovljeni (tri vrste) i sretni domaćinstvo (također tri vrste). Relativno vojnici trebaju znati da je potrebno da bude izabran pažljivo, i to učiniti, to je da se zaposli borac, možete na lokalnoj krčmi. Pa, četvrta, igra Ministarstvo od rat nudi tako širok raspon različitih uređaja koji se oduprijeti iskušenju da ga probati u akciji može samo budala. Oprema je podijeljena na četiri razine kvalitete. Svaka razina je prikazan svojoj boji - bijeli, zelena, plava, ljubičasta - od najmoćnijih opreme za slabašni, respektivno. O da, i to nije sve! Tijekom igre, možete pronaći saveznike i učiniti nezamislive stvari. Ulazak u klan - pravu odluku. Više da Ministarstvo od War nudi ovaj besplatni korist.

To bi trebao biti je rekao o dodatnim prednostima projekta. U igri postoji puno igara elemenata, koje ćete uživati ​​s užitkom. Vi ćete naučiti koristiti presvođenim arhitektonske umjetnosti, kamena renesansni rukopis kadulje, kobalta rude, knjiga plemenita prirođena, putovnica Arcadia, prepad, profinjen zlato. Prevladavanje jedna za drugom pet različitih dobnih skupina, od vas će doživjeti ogroman broj uzbudljivih pustolovina. Ovaj put od početka do kraja će omogućiti vlak kao mentalne sposobnosti i fizičkom stanju. Budite aktivni, a sve što će uspjeti! Neka tvoja razonoda ovoj igri će biti ugodan i nezaboravno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more