Oznake

Svjetska Predviđeno

Alternativna imena: Este World

Popular browser igra Esteworld poznatiji kao Svjetski Est-line, nudi vam fantastičan svijet pun ekstremne avanture zabavne zadatke i spektakularne bitke u formatu PvP (player versus player). Online igre World Predviđeno stil i utjelovljenje je vrlo sličan klasičnom žanru - igra "Dungeons and Dragons" (ili "D & D»).

Njegova glavna prednost, od vas će biti u mogućnosti procijeniti, počinju igrati World Est, je potpuna sloboda akcije gaming metoda i gotovo nedostupni komercijalno motivirana.

Minimalni sistemski zahtjevi specificirani od strane developer, ne primjenjuju se na konfiguraciji računala (Ured standard za PC igre će se savršeno uklapaju), i usmjeriti pozornost na radu preglednicima. Naime - Prije nego počnete igrati igru ​​online World Predviđeno provjerite preglednik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera) - treba dopustiti i kolačiće omogućen JavaScript. Ako ne znate gdje i kako da se na igre web stranice je detaljne upute za svaki preglednik odvojeno.

Dakle, s tehničke strane nastaviti stvoriti račun. Pridružite World Predviđeno ima velik broj preporuka i objašnjenja. Ovdje maksimalno opisuje moguće propuste i pogreške, koje se ne bi trebalo biti dopušteno riječ stvara svaki put povoljnu na svoju registraciju u igri World Est je bio uspješan i pouzdan. Pa, ako se više specifičnih, što će biti potrebno nadimak (ime) budućeg karaktera, svoj poštansku adresu tajno pitanje + Odgovor i neki zamršen lozinkom . Po želji, možete ispuniti obrazac s osobnim podacima. Osim toga, Svjetska Predviđeno online registracija odmah podrazumijeva Odabir rase i klase junaka . Vaš izbor pet utrka i šest klasa .

Dakle, više o utrkama, u kojem možete igrati igru ​​online World Est. Prvi i najpopularniji - to osobe . Glavna prednost ove utrke - ravnoteža između vještina i sposobnosti. Ima i onih koji vjeruju da su ljudi "osrednji", ali to je samo varka. I što je najvažnije, dostupan je samo za ljude sve oružje i sve razrede. Druga utrka - to vilenjaci , mudri i mirni mađioničari, oni se brinu sami za sebe, u slučaju nužde, ali ako je moguće, pokušajte da ne pribjegavaju agresiji. Treća utrka - Pola vilenjaci - rezultat miješanja ljudskih i vilenjaci utrkama. Oni su jači od svojih predaka, s obzirom na činjenicu da smo a od njih najjači kvalitete (obilježja). Funny race - Halflings . To patuljci takve nasilnike, svoj zanat - sitne krađe, a prednost - agilnost i snalažljivosti. Gnomes - posljednja utrka, najtvrdokornije život kontemplacije. Oni su stran ratnih ili svijetlo zanata, oni se koriste za rad i opstanak na račun izvađen resursa. Što se tiče klasa karaktera, vaš lik će moći postati Paladin ili Warrior Ranger Druid ili Priest Mage ili Lopov . Jedino što treba napomenuti Predviđeno Svjetskog online igra u kojoj je svaka utrka nije dostupno svih šest klasa, pa budite oprezni u svom izboru.

Zanimljivo, u Svjetskom Est igri možete početi od drugog stupnja, što je neophodno kako bi se učinkovito distribuirati čaše o karakteristikama i uspješno nastupati u areni u borbi sa samim sobom, da postane novak. Od drugoj razini se smije pridružiti bilo klan. Štoviše, iz četvrte razine već možete stvoriti klan koji će vam omogućiti da se praktički od početka raditi samo na njihov ugled.

U svim gore opisane utakmice Svjetskog Predviđeno online otvara veliki prostor za igrače avanturističkog putovanja - raznolike krajolike s različitim svih živih bića, tajanstveni otok pun iznenađenja i tmurne tamnice, itd. Dakle razvoj, borba, putovati i dobiti puno pojavljivanja ovog tajanstvenog i neobičnog svijeta Est.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more