Oznake

Svjetska Oksaroy

Alternativna imena: Oxsar Svijet, World Oxsar

World Oxsar online - je multiplayer browser-based online prostor strategija, u kojoj igrač će morati proširiti svoje carstvo i povećati utjecaj drugih galaksija u ime glavnog cilja - postati glavni u svemiru!

Oxsar World online ne treba instalirati igru ​​klijenta, a dostupan je u bilo kojem pregledniku, osim u ovoj igri možete igrati na iPad2, iPad, iPhone, iOS i Android.
Za početak igre, Svjetsko Oxsar online registracije. To se može učiniti na dva načina:
1) koriste socijalne umrežavanje račun, kao što su, Facebook, Mail. ru, VK i mucanje. Klikom na jedan od gumba na društvenim mrežama (hitna potreba da se, tamo gdje je registrirana račun) i slijedite upute proći postupak registracije u igri;
2) izravno iz igre tako da kliknete na "Registracija" u novi prozor koji se otvara, upišite u odgovarajuća polja korisničko ime, e-mail, lozinkom i prihvatiti sporazum s pravilima igre. Zatim, kliknite na gumb "Registracija" na ovu igru ​​preko Registracija Oxsar svjetskom.

A sada možete vidjeti što igra nudi Oxsar World Online. Idete nakon registracije igru, odabirom opcije izbornika "Planet", u ime svog planeta. I ide na "Postavke" možete postaviti svoju igru ​​sučelje (koža igre, pozadine stil, stil tablice, set slika jedinica i tako

U ovoj igri igrač može odabrati jedan od tih zanimanja: Universal (nema specijalizaciju), Šahtar Donjeck (specijalizirana za vađenje resursa) Napadač (specijalizirana za napade), vojna industrija (specijalizirana za obranu) i Tankman (specijalizirana za probijanje moć) .

Postignuće sustava, u početku proći kroz temeljnu obuku. Osim toga, treba izgraditi solarnu elektranu pružiti toplinu i moć naš planet.

Igra ima resurse, kao što su željezo, silicij, vodika i energije kredite (možete ih kupiti za pravi novac). Uz svaki novi stupanj razvoja rudnika, a povećava količinu resursa.
Metal - to je najjeftinije sirovine, ali, ali to treba više nego išta drugo. Glavni element potpore za izgradnju objekata i brodova.
Silicon - ovaj resurs je potrebno za sva vozila i zgrada. Osnovni materijal za izgradnju elektroničkih elemenata i legura.
Vodik - ovaj resurs je potrebno kao gorivo za brodove, gotovo sve studije, pregledavanje galaksija, kao i za korištenje falange senzora.
Energy - potrebno je osigurati energiju za rudnike i sintesajzera.

Online igre World Oxsar ima Galactic izmjenjivača - je mjesto gdje možete razmjenjivati ​​resurse koji su dostupni u izobilju na hitno potrebnih resursa.
Igrajte online igre World Oxsar se primarno bave različitim konstrukcijama zgrada i povećati brzinu izgradnje objekata, potrebno je izgraditi tvornicu robota, koji omogućuje jednostavan rad, a koji se mogu koristiti u gradnji planetarne infrastrukture.

Storage metala i silicija, vodikovih tenkova, istraživački laboratorij, raketnih silosa, brodogradilišta, obrambenog biljke ... i još mnogo toga, a ne manje od potrebnih zgrada biti izgrađena za razvoj njegova carstva.

Osim zgrada, Svjetska Oxsar online igra ima ogroman arsenal svemirskim brodovima koje utječu na njihove sposobnosti. Ovaj mali kamioni i veliki kamioni, borci i Cruisers, Death Star Destroyer ... i, općenito, izbor je impresivno! Obrana Arsenal je također na visini. Evo i Laser instalacija, a Rocket, Plazma i Ion Cannon, razne štitove, itd.

Online igre World Oxsar koristi jedinstven sustav borbe i svoje simulator bitke. Igre Marketplace će omogućiti trgovati resursima, brodove i artefakte iz drugih igrača. I radi istraživanja, koja u igri je trenutno 20 vrsta, može otvoriti nove tehnologije i naprednih sustava oružja.

Igrati igru ​​online svijetu Oxsar moguće, sudjeluje u referalni sustav, privlačenje novih igrača u igru, a za to dobivaju bonuse. Također se pridružili savezu (koji će dati neke prednosti) ili napraviti svoj vlastiti. Idete u chat, možete razgovarati sa drugim igračima.

Da sumiramo, želim reći: Igrajte World Oxsar će biti vrlo uzbudljivo. Napravite ekonomsku i vojnu infrastrukturu na svom planetu, i ići kolonizirati druge. Osvojiti nove zvjezdane sustave i galaksije. Želim ti sve što vam je potrebno za početak igranja World Oxsar to Oxsar World Registracija podsjeti. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more