Oznake

Ogledalo Edge 2 Catalyst

Alternativna imena: Mirors Age 2 Catalyst

Ogledala Edge 2 Katalizator: Bitka Parkour.

Mirrors Edge iz 2008. godine podvrgnut je plastičnoj kirurgiji i utjelovljen je u novom proizvodu. Igra Mirrors Edge 2 Catalyst nastavlja se poboljšavati pisaljkom developer-studio DICE i izdavačem Arts Electronic, na vrijeme za najavljeni datum izlaska 24. 05. 2016, i učiniti igrače sretnima na platformama:

  • PlayStation 4
  • Xbox Jedan
  • PC

Mirrors Edge 2 Preuzimanje katalizatora još nije moguće, ali možete unaprijed naručiti i postati jedan od prvih sretnika koji se bacaju u sterilni svijet Ogledala.

Sudeći prema videu i službenim porukama, igra će biti vrhunac svijeta igara. Ovo nije samo igra o parkouru, već posve nova ideja. Na E3 2015, iz prikazane prikolice, postali su poznati ne samo datum izlaska, već i značajke igre.

  • Otvoren, besprijekoran svijet s potpunom slobodom djelovanja
  • "Vizija budućnosti" označavajući moguće objekte za akciju
  • Odsutnost vatrenog oružja od glavnog lika, sve bitke su ručne ruke
  • Prisutnost važnih i manjih zadataka

Uranjanje u prostor za igru.

U gradu Ogledala, gledat ćete kroz oči djevojke Faith, koja pruža informacije izravno u ruke kupaca, krećući se u žurbi u grad, radeći vrtoglavo zaustavljanje. Ona trči je ime osobe za dostavu, a jedan dan je uhvaćen u zavjeru tvrtke Elysium koja provodi tajni razvoj.

Šef Faith pokušava zaustaviti djevojku, ali ona počinje istraživati ​​vlastitu, a sada joj je zadaća ne samo koristiti gradsku arhitekturu kako bi pronašla novi način kretanja, već da pobjegne od svojih progonitelja koji pokušavaju odabrati artefakt koji se dogodio u njezinim rukama.

Glavno mjesto za parkour krovove, ali u svojoj brzoj utrci, Faith koristi svaku priliku za kretanje. Pomaže zračnim kanalima, kabelima, cijevima, izbočinama, mrežama. S krovova ulazi u zgrade, a bit će u tamnicama, gdje nije kristalno kao u gornjem dijelu grada.

I otvoreni svijet u određenoj mjeri ima svoja ograničenja. U izvršavanju misije, heroina će postupno otkrivati ​​nove teritorije na karti, ali u otvorenim područjima odabrati bilo koji smjer.

Skoro možete preuzeti Mirrors Edge 2 Catalyst i saznati da je Faith nenaoružana, iako su njezini progonitelji naoružani do zuba. No, zahvaljujući izvrsnoj fizičkoj obuci, ona ne samo da može brzo napustiti opasnu zonu, već i, ako je potrebno, pobijediti u borbi protiv ruke u ruku, što je izjednačava s elitom superjunaka.

Heroina se razvija tijekom misija, pokazujući svoj živahni karakter i emocije. Ogledala Edge 2 Catalyst na računalu obećava da će biti dinamičan, brz i jedinstven. Postavite nove rute i istražite Faithove sposobnosti pomoću miniranih objekata da biste dovršili misije.

Imat ćete različite zadatke i zagonetke, i možete odabrati smjer radnje. Sudjelujte u masovnim utrkama sprinta u kojima trebate doći do određene točke s određene točke, pokazujući najbolji rezultat. A u zagonetki “Breaking”, mora se popeti na sam štand, otvoriti ga i obilježiti njegovu pobjedu, ostavljajući vlastitu oznaku umjesto korporativne propagande.

Ukratko.

Najavljene mogućnosti inspiriraju, još više uzbudljivo, želju za kupnjom katalizatora Mirrors Edge 2. Pucnjava, jurnjava, misija, korporacije sa svojim tajanstvenim razvojem, špijuniranje ljudi, blještavi grad i trik trik parkura su ono što čeka igrače u novoj verziji igračke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more