Oznake

Magleni kontinent: Prokleti otok

Alternativna imena:

Misty Continent: Cursed Island je zanimljiva mobilna strateška igra. Igra ima prekrasnu grafiku, dobru glasovnu glumu i izbor glazbe.

Vaš zadatak je uhvatiti sedam tajanstvenih blaga koja su iza sebe ostavili bogovi mora. Prema legendi, ovo će vladara koji može postići uspjeh učiniti nevjerojatno moćnim i jakim. Pronaći ih sve bit će vrlo teško, ali svako pronađeno blago će vama i vašim ratnicima dati dodatne vještine i opskrbiti vašu zemlju resursima.

U igri ćete imati što raditi:

  • Stvorite jaku vojsku
  • Rudarstvo
  • Dovršite misije
  • Proširite teritorij svoje države

Na vama je da odlučite koja strategija vam najbolje odgovara i koja će dovesti vaše carstvo do uspjeha.

Uz glavne zadatke priče, imat ćete priliku uzeti dodatnih, što može biti ništa manje zanimljivo i omogućiti vam da dobijete mnogo korisnih resursa ili moćnih artefakata.

Ne zaboravite razviti i poboljšati svoju tvrđavu. To će ojačati obranu i povećati proizvodnju zlata i drugih jednako vrijednih resursa.

Programeri su se potrudili da poželite igrati Misty Continent: Cursed Island svaki dan. Ovdje vas čeka dnevnih i tjednih nagrada za prijavu. Nije potrebno provesti cijeli dan u igri, dovoljno je nekoliko minuta ako nema načina da se posveti više vremena.

Za potragu za blagom morate se boriti s puno duhova i drugih zlih duhova. Ali pobrinite se da ratnici uvijek budu spremni odbiti udarac, jer gusari najčešće napadaju iznenada. Istraživanje Prokletog otoka iznimno je opasna aktivnost, nemojte je zaboraviti.

Neka blaga ne treba tražiti na opasnim putovanjima, jer su vam doslovno pod nogama. Proširite granice svoje zemlje i izgradite nove rudnike i kamenolome kako biste redovito primali vrijedne resurse.

Za neke zemlje morat ćete ratovati s divljim plemenima koja tamo žive.

Zapamtite, svaki od heroja vođa vaših vojski ima svoje jedinstvene vještine, koje se prenose na sve ratnike u odredu, ponekad to puno pomaže u borbi.

Kovačnica će vam omogućiti stvaranje i poboljšanje artefakata bez napuštanja vašeg posjeda. Redovito poboljšavajte oružje i oklop svojih ratnika i nećete imati problema tijekom bitaka.

U igrici možete pronaći mnogo novih prijatelja diljem svijeta, pa čak i stvoriti savez za dovršavanje zajedničkih zadataka koje ne možete svladati sami.

Do praznika, ovdje, kao iu mnogim drugim igrama, postoje posebna natjecanja i tematski događaji s jedinstvenim nagradama.

U trgovini unutar igre imat ćete priliku kupiti vrhunsku valutu i druge predmete koji će vam igru učiniti ugodnijom. Programeri će biti sretni ako im financijski zahvalite kupnjom unutar igre. Ali to uopće nije potrebno, možete igrati bez trošenja stvarnog novca.

Misty Continent: Cursed Island besplatno preuzimanje na Android možete slijediti vezu na stranici.

Počnite igrati odmah, sedam čarobnih blaga čeka heroja koji ih može pronaći!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more