Oznake

Mobilni kraljevski

Alternativna imena: Mobile Royal

Mobile Royal na PC-u - strateške bitke u svijetu fantazija

Igra Mobile Royal iz studija IGG odavno se etablirala kao visokokvalitetna strategija s elementima aktivnih bitaka. Postanite jedan od vladara moćnog kraljevstva. Borite se horde zvijeri koji napadaju sa svih strana. Za poraz neprijatelja koristite svoje vještine strateškog i taktičkog planiranja. Zapamtite, svako se kraljevstvo na karti bori za svoje mjesto na suncu. Požuri, junače, svi su te čekali!

Mobile Royal Start

Vaš dvorac gori, napadam Zvijeri. Očekujte pomoć od Branore - ovo je paladin, on je drugačiji u bitci. Odvedite ga u službu i uključite se u bitku. Bitka se odvija na malom zemljištu na kojem se vaše jedinice na čelu s herojem bore s jedinicama i neprijateljevim herojem. Da biste pobijedili, morate ih pobijediti. Za to možete koristiti i jedinstvene sposobnosti. Pobjeđujete, ali neprijatelj uvodi Ifrit u igru u200bu200b- moćno stvorenje koje širi vatru. Brzo iskoristite snagu svog zmaja za poraz.

Nakon bitke započnite obnavljati grad i dvorac, jer je dvorac ključ uspjeha i moći. Zatim idite na kamen iseljenja. Tamo ćete naći niz bitaka u kojima, pobjedom, možete dobiti kamenje da prizovete nove moćne junake. Ulazimo u našu prvu bitku. Odaberite svoj glavni lik i jedinstvenu sposobnost, u ovom slučaju, poziv vatrene moći zmaja i kliknite "boj". Bitka protiv patuljaka, očito su htjeli vratiti svoje stvari, zbunjujući nas s pljačkašima - gore su! Naš junak se opet savršeno pokazao. Sjetite se da junaci vode vaše vojnike u bitku, kao i pomoć u zalihama i jačanje vojske. Pokušajte sakupiti što više junaka kako biste stekli prednost u širokom rasponu situacija.

Pokušajte pozvati svog drugog Saori junaka. Ona je svećenik i bit će izvrstan iscjelitelj za vaše vojnike. Sveukupno se u borbu mogu uzeti do četiri junaka, a u igri ih je 30. Najzanimljivije od njih:

 • Skarliss, nekromant, zapovijeda strijelcima - pokušao je pod svaku cijenu spriječiti građanski rat. Kad su joj pokušaji propali, okrenula se nekromanciji da bi svojim ljudima dala zajedničkog neprijatelja, čime ga je ujedinila.
 • Reginald, vitez zapovjedništvo konjicom - član kraljevske obitelji, proveo je djetinjstvo u veličanstvenom dvorcu. Školovao se kod najboljih mentora u zemlji, pokazivao poseban interes za sukobe iz prošlosti. Pokušava dokazati da je dostojan nasljednik svog kralja.
 • Balthazar, arhdemon, zapovijeda konjicom - nitko ne zna zašto se polus demon Balthazar probudio iz sna, ali činjenica ostaje: gospodar tamne magije sada je uključen u sukob naroda i zvijeri.
 • Isabelle, plaćenica, zapovijeda strijelama - kad su je demoni ubili njezinu obitelj u djetinjstvu, zavjetovala se da će se osvetiti i učinila je to ciljem svog života. Stoga od nje možete čuti samo jednu frazu: "Ja ubijam demone."
 • Atlas, golem, zapovijeda konjicom - jedinstvenim golemom koji je volio pjesme bardova o junačkim djelima junaka. Shvaća da je njegova dužnost zaštita i pravda. Za to ima više nego dovoljno snage.
 • Tanaka, ronin, zapovijeda pješaštvom - neusporedivim borcem, ne poznajući straha, poniznog i znajući cijenu časti. Njene istinske namjere još uvijek su misterija. Ali postoje prijedlozi da ona traži dostojnog vođu.

Svaki od junaka jedinstven je u svojoj povijesti i svojim vještinama. Svaki je koristan u pojedinačnim slučajevima. Kombinirajte ih mudro i nećete imati jednakih u bitci.

Mobile Royale Construction

Od bitke, morate obnoviti vlastiti grad s dvorcem na planini. I ovo morate izgraditi:

 • Lazareth - potrebno za liječenje vojnika. Nadogradite ga da poveća broj vojnika koji se mogu iscijeliti u isto vrijeme;
 • academy - Ovdje se provode istraživanja kako bi vaš grad mogao rasti. Poboljšavajući ga povećavate brzinu istraživanja;
 • storage - štiti vaše resurse od neprijatelja. Poboljšavajući ga, povećavate broj zaštićenih resursa;
 • Riznica
 • - omogućava vam stvaranje taloga kristala. Nadogradite ga za povećanje maksimalne veličine depozita;
 • vojarni - neophodno za obuku raznih vrsta trupa. Nadogradite ih da biste povećali broj vojnika koji se mogu istovremeno obučavati.

Ovo su glavne zgrade, ostatak će se otvoriti tijekom igre i dostići određene razine.

Preuzimanje Mobile Royal-a na PC-u vrlo je jednostavno. Dovoljno za početak instaliranja Bluestacks-a na računalo, a zatim instalirajte igru u200bu200bi igrajte izravno s emulatora.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more