Oznake

Monopoly Star

Alternativna imena: Monopoly Star, monopol

Igre Monopol Star je masivno multiplayer online igra pripada žanru "gospodarske strategije", u kojoj vam je potrebna strast, sreću, inteligenciju. To je fascinantna zabava s prijateljima. Također ugodne emocije koje ste dobili na stol igri Monopoly, u VIP-sudionici imaju priliku prenijeti igre osvojiti svoj elektronički novčanik.

Igre Monopol diktira pravila što bliže svojoj desktop verzija (Monopoly, trgovac, bankar, milijunaš, itd. .) Radi lakšeg snalaženja, igrivost je automatiziran u Monopol online, to ne izgubiti priliku sudjelovati u donošenju bilo kakvih poslovnih odluka. Glavni cilj igre Monopol online je uništiti svoje protivnike, ali to ne mora biti i sam bankrotirao. Vaš uvjet Monopol online može se povećati: iznajmiti ili prodati svoju imovinu, što želite kupiti prije ovog.

Prije Monopol igraju online, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Monopol registraciju ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite stavku "Registration";

2. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

4. Razmislite o lika nadimak i upload avatara, a zatim unesite svoje pravo ime, spol, datum rođenja i regiji stanovanja;

5. Odaberite "Registracija".

Monopoly igra - popularna svjetska gospodarska igra na ploči, koji je izrađen od strane američke Charles Darrow. Game Monopol Star prilično uzbudljivo, prisiljava sudionike pokazati emocije, osim toga, igra Monopol je gospodarska strategija s prilično jednostavnim pravilima. U Monopol može igrati online barem 2 osobe. Tvoj cilj je da protivnik u stečaj. Bit će vam Monopol igraju online a zauzvrat baciti kockice, kreće se u krugu na nekoliko pozicija - na koliko je pao na kockice. Vaši postupci u Monopol online izravno ovisi o tome u kojem području (sektoru stanica) što će, kako je, postoji nekoliko opcija: kupiti banku ili zgradu , platiti otkupninu, ako site je u vlasništvu protivnika. Za zaraditi Monopol online, možete iznajmiti ili prodati svoju strukturu i djelovanje. U tom slučaju, ako se transakcija nema dovoljno novca, možete uzeti kredit u igri Monopoly.

Vi ćete biti online igrati Monopoly po starim pravilima. To je pravokutnog igralište, morat ćete suparnike, bacate kocku (virtualne, u ovom slučaju). Monopoly igra će vam omogućiti da kupi zgradu i akumulirati sredstva. Tvorci Monopol online slava pokušao napustiti najveću sličnost verziju igre online sa stvarnom verziji. Moram reći da je moguće da ih prvih minuta igre Monopol Star doslovno blještavilo realizam, jednostavnost, razboritost i praktičnost.

Monopoly igra je izvorno bio postavljen kao slobodan igra, ali tu je i mogućnost umetanja sredstva, primjerice, kupiti VIP-status, koji nudi mnoge prednosti. Ali Monopol onlin e je opcija uvjet: ne možete potrošiti svoj novac i uživati ​​ Monopol online!

Zaradite novac Monopol onlin e može se igrati s drugim igračima na novac pod aranžman (pobjednički možete donijeti na WMR-novčanik) . Također možete sudjelovati u turniru, koji ima nagradni fond. U Monopol online, postoji još jedan način kako bi - da sudjeluje u affiliate program projekta. Novac koji je zaradio Monopol onlin e mogu provesti u igri ili staviti torbicu WMR.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more