Oznake

čudovišna žetva

Alternativna imena: Žetva čudovišta

Monster Harvest je igra na farmi čudovišta. Igra ima lijepu grafiku piksela koja će oduševiti ljubitelje klasičnih igara.

Prije nego što zaigrate Monster Harvest, smislite ime za lik i odaberite avatar koji vam se najviše sviđa.

Sljedeće, dobivamo pismo od strica koji se zove Profesor Impulse. U kojem kaže da je došao do briljantnog otkrića i da je uz pomoć rijetkih puževa uspio pretvoriti biljke u čudovišta slatkog izgleda. Uspjeh je bio toliki da je oko njegovog laboratorija izraslo malo naselje. On nema vremena brinuti se za svoju staru farmu, jer je stalno zaokupljen istraživanjima i poziva vas da se odmorite od gradske vreve brigom o farmi. Budući da je lik kojeg igrate umoran od gradskog života i jeo je da spoji kraj s krajem, živjeti u gradu pristajemo i odlazimo na farmu mog ujaka.

Puno nevolja vas čeka na farmi, naprijed:

  • Očistite područje od krhotina
  • Razvijaj gospodarstvo
  • Kupite novi namještaj
  • Uređenje okoliša
  • Posjetite susjedno selo
  • Istražite špilje i tamnice
  • Istražite područje

Došavši na mjesto, susrećemo se sa stricem. Ovo je vrlo entuzijastičan znanstvenik, izgleda pomalo ludo, ali izgleda dobroćudno i smiješno. Zatim će nas posvetiti tijeku poslova i naučiti nas kako upravljati farmom. Posao nije težak, uzgajamo povrće i stvaramo razne prehrambene proizvode. Kupujemo potrebnu opremu i namještaj u obližnjem selu. A najzanimljivije je da iz povrća i voća izvlačimo čudovišta. Neka od tih stvorenja nam donose hranu zamjenjujući stoku. Drugi se mogu koristiti kao vozila, što znatno olakšava kretanje po svijetu igre. A treća kategorija su borci koji će nam biti branitelji tijekom istraživanja tamnica i vađenja rijetkih predmeta i materijala.

Sustav borbe u igri nije težak, čak i ako vam dosade beskrajne bitke, ovdje vam neće smetati. Čudovišta tjelohranitelji sve će učiniti sama. Kada jednom od njih ponestane života, na njegovo mjesto dolazi sljedeći, i tako redom.

U kalendaru igara postoje razni praznici i događaji tijekom kojih se stanovnici lokalnog sela okupljaju na trgu, ali ti događaji ne donose nikakve posebno zanimljive zadatke ili zadatke.

Zapravo, najzanimljivija stvar u igri je uzgoj novih rasa čudovišta, koji su prilično slični Pokemonima. Ovdje se mogu kreirati do 72 vrste, tako da će vas dugo zaokupiti. A istraživanje špilja također može biti zabavna aktivnost.

Ekonomija farme nije posebno razvijena, neće se moći zaraditi puno novca trgovanjem, jer su cijene trgovaca niske, a puno vremena se troši na stvaranje robe za prodaju.

Monster Harvest besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru se može kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Ne gubite vrijeme, počnite uzgajati smiješna stvorenja, čudovišta i upravljati neobičnom farmom upravo sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more