Oznake

Monster Hunter Rise

Alternativna imena:

Monster Hunter Rise je igra koja će vas uroniti u atmosferu orijentalnog sela. Grafika nije zadovoljavajuća, sve je na najvišoj razini. Audio dizajn je također dobar. Glavni zadatak u igri je razviti i ojačati glavnog lika kako bi pobijedio jače protivnike.

Moći ćete odabrati izgled heroja i njegov spol prije nego počnete igrati Monster Hunter Rise.

Priča počinje u selu po imenu Kamura. Zgrade i likovi izgledaju kao da ste na dalekom istoku. Sve zgrade u selu mogu se razgledati iznutra. Atmosfera izgleda vrlo lijepo s drvenim zgradama u orijentalnom stilu i seljanima u tradicionalnim kimonima. Stanovnici ove lokacije mogu vam ili dati male zadatke, ili trgovati s vama, pa čak i pružati razne usluge.

Stanovnici ovog svijeta žive od lova na čudovišta. Morat ćete se pozabaviti ovime, pogotovo jer ova divovska stvorenja redovito napadaju selo. Ubijanjem čudovišta možete dobiti resurse za stvaranje boljeg oklopa i poboljšanje oružja, što će vam omogućiti da odaberete još jačeg neprijatelja kao sljedeću metu.

Raspon dostupnog oružja je prilično velik - 11 vrsta. Svatko će moći odabrati ono što mu najviše odgovara.

Imat ćete:

 • Dvoručni mačevi
 • Gadovi
 • Štitovi i mačevi
 • Dvostruke oštrice
 • koplja
 • Spears
 • Čekići
 • Lovački rog
 • Sjekire za bacanje
 • Glavice za kukce
 • Power Blades

Svaka vrsta oružja ima posebne borbene tehnike, njihov arsenal je prilično velik, sve izgleda lijepo i spektakularno.

Sustav borbe je vrlo raznolik. S nekim oružjem moguće je čak uzjahati čudovište i, na primjer, udariti ga o zid. Moguće je, uz pomoć posebnog mamca, namamiti jednog od divovskih suparnika u stanište drugog i gledati borbu između ova dva diva, ili čak osedlati jednog od njih da napadne drugog.

Također možete igrati u načinu obrane tornja napadajući čudovišta koja su napala selo iz raznih katapulta, balista i drugih obrambenih naprava.

Moći ćete se kretati svijetom u društvu suputnika, može to biti mačka ili pas neobičnog izgleda. Pas je, osim toga, svojevrsno prijevozno sredstvo i njegovim sedlanjem uvelike si možete olakšati kretanje između različitih lokacija.

Tijekom kampanje oba suputnika mogu putovati s vama, ali u načinu rada za više igrača morat ćete odabrati jednog od njih.

Kampanja u igri nije preduga i relativno je laka za proći, ali bolje je početi igrati od nje. Ovo će vas pripremiti za teže bitke za više igrača i naučiti vas kako koristiti različite vrste oružja.

Dok se krećete po svijetu, ne propustite artefakte koji će vam pomoći tijekom bitaka. Imaju različita svojstva, povećavaju snagu napada ili obrane ili mogu poslužiti kao mamac za čudovišta.

Monster Hunter Rise besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah kako biste postali najjači lovac na čudovišta na svijetu kojem je potrebno spasenje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more