Oznake

MonstersArmy

Alternativna imena: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer preglednik koji se temelji na strategijskoj igri žanru. Spajanjem jednog od ovih, morat ćete uzeti uzde u svoje ruke i stvoriti moćnu koloniju. Vaš dvorac i bit će utočište između kampanja igranja protiv lovstva. Naravno, nitko drugi nije obična osoba i ne razmišlja o tome što se s njim dogodilo. No, svejedno, i kada počnete igrati MonstersArmy s tobom već se to dogodilo. Kad ste napadnuti u tamnim šumama, kad slijedite svoj način, imate posao, probudili ste se posve drugačije. Sada - ti si žedan krvavog mesa. Vječna glad će poticati za akcije koje su se nedavno činile neprilagođenom i odvratnom. Ali što možete učiniti? Moraju preživjeti i učiniti sve kako bi se osjećali ugodno u novoj slici. Na kraju se čak počnete pitati se - i možda bolje da se sve to dogodilo?

Igra svijet je ispunjen grijanim borbama između zaraćenih stranaka, nevjerojatnih događaja, ludih avantura, pa čak i puno problema oko uzgoja u vlastitoj tvrđavi, pa i brine o tome kako pumpa tvoj lik i učiniti ga nepobjediv. I sve to će vam biti dostupne čim prođete registraciju MonstersArmy. Stvaranje računa - prilično jednostavan proces. Pismo je veza za aktiviranje vašeg računa. To je sve posao. Vrijeme je za uživanje u MonstersArmy Online. Usput, niski zahtjevi sustava omogućuju da praktički bilo tko. Zato idi naprijed!

U početku morate odlučiti kome i želite pripadati. Vampir - s jedinstvenim vještinama stvorenja noći, vukodlaka - superman podigao instinkt, koji je obdarena velikom snagom i brzinom. Vampiri i vukodlaci koji se bore u ovom izvanrednom svijetu zbog njihove superiornosti. Vaša zadaća - kako bi im posjedovanje nemoguće, stvara moćnu vojsku koja se ne boji ulaziti u sukob, nego se stalno bavi istraživanjem, izgradnjom, razvojem novih vještina. Vaše će sile na kraju postati sve više impresivne i osjećate da ste spremni za rješavanje. Samo igra MonstersArmy pruža priliku da doživite nezaboravan osjećaj!

Tako ste preživjeli i postali reinkarnacija njegovih ubojica. Toliko mnogo misli o tome kako ne, trebali biste odmah poduzeti hitne stvari. Što se tiče dvorca, na njezinom je teritoriju potrebno izgraditi mnogo različitih građevina. Naravno, ne sve odjednom. Ali postupno će svi ti objekti biti izgrađeni na vašem teritoriju. Ljudi i zlato zauzvrat su među najvrednijim resursima. I resursi su vrijedni izvori neutralnih gradova. Zato nemojte mirno sjediti.

A kampanja kako bi imali šanse za uspjeh, okupiti impresivnu vojsku. Impresivan? To je točno, glavno je imati mudrost da sve to upravlja!

Značajna komponenta igranja - istraživanja. Oni pomažu otkriti posebne sposobnosti. Smanjivanje vampira Smanjenje štrajka glađu Lupin, ulov vukova i taktika paketa Redukcija štrajka glađu, poboljšana sposobnost letenja, kontrola uma i poboljšano ozdravljenje te sposobnost vukodlaka. Pokušajte iskoristiti ove prilike jer ćete u budućnosti! Dođite do igranja upravo sada kako biste osigurali bogatu zabavu! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more