Oznake

Otok mjesečevog kamena

Alternativna imena:

Moonstone Island je klasična RPG igra s elementima farme. Možete igrati na računalu. Pikselna grafika je svijetla i detaljna u stilu igara iz 90-ih, što je danas prilično uobičajeno rješenje, zahvaljujući kojem možete uživati u igri čak i na uređajima s niskim performansama. Glasovna gluma je visoke kvalitete, glazba odgovara općem stilu igre.

Na Moonstone Island bit ćete prebačeni u nevjerojatan čarobni svijet koji se sastoji od velikog broja otoka. Putovat ćete kroz otvoreni, proceduralno generirani svijet.

Tijekom svojih putovanja susrest ćete mnoge zanimljive stanovnike ovih mjesta. Postojat će prilika da steknete nove prijatelje, pomognete im i izvršite zadatke za nagradu.

Prije nego počnete igrati Moonstone Island, prođite kratku obuku i tada ćete biti spremni za sve izazove s kojima ćete se susresti tijekom prolaska.

Očekuju vas mnogi zanimljivi zadaci:

  • Putujte čarobnom zemljom i komunicirajte s njezinim stanovnicima
  • Pronađite artefakte, recepte za čarobne napitke i vrijedne sastojke
  • Ovladajte umijećem alkemije i drugim tajnim znanjem
  • Chatajte s likovima koji nastanjuju prostranstva ovog svijeta
  • Razvijte vještine glavnog lika i poboljšajte opremu
  • Ukrasite svoj dom kako želite

Sve ovo su glavni zadaci koje morate obaviti u Moonstone Islandu na računalu.

Prostori dostupni za istraživanje su ogromni, pa će vam za putovanje kroz njih trebati vozila.

Savršeno za ovo:

  1. Balon
  2. Čarobne metle
  3. Jedrilica

Putovanje takvim egzotičnim prijevoznim sredstvom sigurno neće biti dosadno.

Prostranstva svijeta igre podijeljena su na mnoge biome, od kojih svaki ima različite lokalne stanovnike, biljne vrste i vremenske prilike. Morat ćete se potruditi prilagoditi ovim uvjetima.

Osim toga, implementirana je promjena u dobu dana, što dodaje realizam igri.

U igri ćete se ponekad morati boriti, budite spremni na to. Bitke se odvijaju na poteze.

Dobit ćete mnoge zadatke od lokalnog stanovništva. Dovršavanje ovih zadataka bit će nagrađeno lokalnim novcem i vrijednim predmetima.

Osim prijateljstva, možete započeti romantične veze sa stanovnicima svijeta u koji će vas odvesti Otok mjesečevog kamena. Započnite virtualnu obitelj s djecom i kućnim ljubimcima.

Prolaz će vam oduzeti puno vremena, jer osim glavne priče, igra ima mnogo sporednih zadataka. Ali čak i ako ste već završili igru, imate priliku početi ispočetka, a budući da se svijet igre generira iznova, prolaz će biti drugačiji od prethodnog puta.

Moonstone Island možete igrati offline, samo instalirajte igru na svoje računalo ili prijenosno računalo.

Moonstone Island besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Cijena neće nužno biti visoka, provjerite je li igra ovog dana na akciji s velikim popustom.

Počnite igrati odmah sada ako volite klasične RPG igre i želite se zabaviti u čarobnom svijetu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more