Oznake

Mortal Kombat Komplete Edition

Alternativna imena: Mortal Kombat Komplete Edition

Igre Mortal Kombat Komplete Edition - je nova tvorevina iz tvrtke faytingovy - High Voltage Software. Izdavači ova igra djelovala dvije tvrtke Warner Bros i interaktivne zabave. Igra Mortal Kombat Komplete Edition kom odmah proširila diljem svijeta, te je osvojio svjetsku popularnost odmah nakon objave. U Mortal Kombat Komplete Edition je užitak igrati! Uostalom, ovdje je proveo značajne novine: borbenih sustava je rafinirana (kombinirani sustav štrajkovi postaju slobodni), a najvažnija inovacija - Super Meter. Ova skala se sastoji od tri divizije, koje se postupno mogu ispuniti, ovisno o tome kako proširiti arsenal tehnike junaka. Svatko u igri likovi su različiti jedni od drugih jedinstvenim metodama i šok combo-serije. Treba napomenuti da je verzija Komplete Edition za PC svaki igrač može igrati s tipkovnicom, lako prilagoditi prema vlastitim željama upravljanje. Nakon što su borci u igri konvergiraju u borbi, u kojoj ne postoje pravila i imaju jedan cilj - pobjedu pod svaku cijenu! Da bi to postigli, oni koristiti sve vrste oružja i čarobne trikove. Nije ni čudo da je u godinu dana igrao PC verziju, bio je priznat kao najbolji faytingovy igri.

Pričajmo malo o igri i zahtjevima sustava, koja bi trebala imati svoje osobno računalo. Mortal Kombat je objavljena na više platformi. On - Xbox 360 i PlayStation 3 izlaz održanom u proljeće 2011. Treba napomenuti da je samo restart igre otišao u korist projekta, jer mnogi bugovi su fiksne u igri, iako je pogreška nije bilo mnogo, no to je dobar znak! Naravno, nakon objavljivanja ove igre programeri dobio veliki plus - Nevjerojatno je prodaja igre i istim nevjerojatne oduševljenih klicanje kritičara iz cijelog svijeta - neće sumnjati igračima. Digitalna verzija igre Komplete Edition za osobna računala je značilo da izađu 3. srpnja 2011 godine. Ali dragocjen kutija s diskovima igara, otišao na policama i policama za trećinu kolovoza. Vjerujte mi, igra Mortal Kombat Kompletan Edishn će vam biti jako dobar prijatelj i suradnici u borbi protiv dosade. Sada će zvučati zahtjeve sustava koji će biti potrebni da sudjeluju u ovoj igri:

Da bi vaše računalo moći "povući ovu igru, ona mora ispunjavati sljedeće zahtjeve sustava.

- OS: 32-nja, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Procesor roku ne sljedećim karakteristikama: Intel Core Duo, 2. 4 GHz ili AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minimalno: 2 GB.

- Video ili NVIDIA GeForce 8800 GTS, ili AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Da biste dobili dodatne mogućnosti u igri i uživati ​​punu verziju igre, vaše računalo mora imati sljedeću konfiguraciju.

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Unutar procesora - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz ili AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video-level - NVIDIA GeForce GTX 560 ili AMD Radeon HD 6950,

- DX 11.

U igri Mortal Kombat Komplete šefovi Edition također su dostupni i morate se nositi s njima. Osim toga, ako su likovi ozlijeđeno, oni stvarno krvare odjeću pretvara u dronjke. U isto vrijeme igra je učinio odličan audio pratnju: Pozadinska glazba je i ovdje, oštri krici, originalni izraz.

Prije preuzimanja igara pažljivo gledati, Mortal Kombat Komplete Edition videa, nakon gledanja možete skinuti Mortal Kombat Komplete Edition.

Želimo vam puno sreće! I ne ostavljajte na uspjeh!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more