Oznake

Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternativna imena: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: smrtonosna borba.

U travnju, naime 14. travnja 2015., još jedna serija legendarne borbene igre studija Studios NetherRealm - Mortal Kombat X. Došlo je do istovremenog izlaza na različitim platformama: Microsoft Windows, kao i One Xbox i PlayStation 4. Mnogi fanovi već su uspjeli preuzeti Mortal Kombat X kako bi nastavili sa starim poznatim likovima i novim kako bi stvorili novu priču.

Srest ćete se ponovno sa Sub-Zero i Scorpio. Zemlja se još nije oporavila od posljednje invazije Shao Kahna, kada je novi napad strašnih stvorenja Donjeg svijeta počeo pod vodstvom Bratstva sjena. Cage je promijenio svoju glumačku vještinu u posebnu momčadsku ekipu, a zajedno sa slijepim samurajem s Kenshijevim ekstrasenzornim talentima, kao i Sonyom Blade kao glavnom, i operativni tim otišli su na portal služeći kao ulaz u Raidenov hram kako bi pronašli izvor Zemljine snage - Ovaj.

Ali Sub-Zero, koji je ponovno postao muškarac, i Škorpion napada momčad. SWAT umire, helikopter se ruši. Unatoč tome, heroji su bili dovoljno sretni da prežive i dođu do portala. Nakon što su u Hramu, Raiden i Fujin suočili se s nekromantom Kuang Chiom, najstariji je skinuo Boga Shinnoka i vojsku demona sa zombijima u koje su se pretvorili bivši zaštitnici zemlje. Harmonično, Cage i Raiden uspjeli su uhvatiti Shinnokov vlastiti amulet, ali su eliminirali samo dio najnovije prijetnje - Quan Chi je ostao slobodan.

Kotal Kahn je novi gospodar Vanjskog svijeta, s kojim je Zemlja sklopila sporazum o neutralnosti i nastavlja se boriti s donjim svijetom i pobunjenicima Miline. Kako se događaji dalje razvijaju, igrači će naučiti ako preuzmete Mortal Kombat X.

Osobe i stvarnosti svijeta Mortal Kombat.

Bez vodećih junaka, Skorpilna i Sub-Zero, igra bi bila potpuno drugačija. No zanimljiv je i susret sa svježim licima, a autori su uveli nove zanimljive i neobične likove:

  • Di lopov - žena kukaca
  • Neobični par - Torr (div u maski) i Ferrat (patuljak)
  • Cage Cassie - kći Bladea Sonye i Cage Johnny
  • Kotal Kahn - ima vanjsku sličnost s bogom rata Azteka i opisan je kao novo proglašeni car vanjskog svijeta.
U veljači, oni koji su pratili vijesti, mogli su vidjeti u videu novih heroja zajedno sa zemljama, na primjer, Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black i druge. U ožujku, Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny i Jax pojavili su se na slici zombija na snimkama zaslona. U 2016. očekuje se pojavljivanje novih lica: Bo Rai Cho, Leather face, Three-Borg i Xenomorph. Oni su već najavljeni u drugom Kombat paketu.

Snimanje u Mortal Kombat X na računalu razvijeno je prema žanru borbenih igara, ali su programeri razrijedili novi dio dodatkom. Parcela je postala originalnija, a borci mogu komunicirati sa situacijom, pretvarajući okolne predmete u oružje. Oni su također obdareni s tri opcije za vođenje dvoboja, opremljene kombinacijom jedinstvenih tehnika. Škorpion, na primjer, ima stil Ninjutsua, u kojem se kontrolira s dva mačeva: Hellfire vatrenim tehnikama, i Paklom - uzrokujući da mu stanovnici donjeg svijeta pomognu u borbi.

Karakteristike instalacije.

Mortal Kombat X može se kupiti u različitim verzijama od standardnog do ekskluzivnog. Svaki ima svoj vlastiti skup znakova i zona igara, što uzrokuje različitu cijenu. Igra je prevedena na glavne jezike, uključujući ruski, a da bi se Mortal Kombat 10 pokrenuo i ne usporio, neophodni CT:

  • OS: 64-bitni za sustav Windows Vista / 8/8. 1
  • Slobodni prostor: 36 GB
  • OP: 3 GB
  • Procesor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz ili AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Video kartica: 512 MB s podrškom za DX11 (NVIDIA GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD 5850)
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more