Oznake

Planina & Blade

Alternativna imena: Planina & Blade

Game Planina & Blade - veliki predstavnik žanra RPG s "sovjetskog" konjica pristranosti. Nije tajna njegovog stvaranja programere obitelji Javuza učinio. Igrači se mogu upoznati s projektom, u svim fazama testiranja. Usput, njegova vanjska pozornica započeo u 2005. Na istim stvaralaca ni na trenutak zaboraviti na igri, neprestano razvija svoje dodatke i informacije. Ljubitelji žanra odmah primijetio da se nešto sprema na ljestvici - pogodno za službenog predstavljanja igre, u stanju okrenuti svijet igara. Interakcija s igračima - koji je, možda, najmudriji rješenje za programere koji žele napraviti projekt za narod!

Počevši u Mount & Blade igru, naime, stvarajući izgled vašeg lika i radiš prolaz testa, rezultati koji će i dalje ovisiti o sudbini i glavnih obilježja junaka, možete pronaći neke sličnosti s Project Oblivionu. Zapravo, situacija je mnogo ozbiljnije. Ovaj projekt predstavlja više od običnog RPG igračku. A ako usporedimo igru ​​s drugim projektima, to će biti puno prikladnije privući analogiju s Corsair ili gusara. Što je istina, za razliku od gore navedenih, M & B svim važnijim događajima koji se odvijaju na čvrstom tlu.

U gori & Blade povijest događaja događa na teritoriju izmišljenom svijetu zove Calradia. Krajolici pomalo podsjeća na srednji vijek. Međutim, ovdje nećete morati sakriti od znatiželjnih čudovišta i boriti se strašno zlo. Ukupna kartaška igra se sastoji od pet kraljevstava u kojima, ako se pravilno bolje pogledate, možete prepoznati Skandinaviju, neke zemlje u zapadnoj i južnoj Europi, Rusiji, Mongoliji. Protagonist će putovati na teritoriju Calradia pratnjom. A to priča je samo mali element u velikim i složenim sustavom. Sve što se ne zaustavlja na trenutak. Važno je napomenuti da je u gori & Blade znakova (barem većina njih) su besmrtni. Oni se mogu dostaviti na razne promjene, nestaju na neko vrijeme, ide u zatvor, ali igrači bi trebali znati da se prije ili kasnije oni će se vratiti u igru ​​opet, neozlijeđen. To se može činiti da je takvo zamorno ciklus likova i nezanimljiv, ali to nije tako, naprotiv - to pomaže da se bolje prilagode igri, postaje dio njega (sve na zaslonu lice nešto poznato!

Igra počinje nakon možete skinuti gori & Blade. U različitim mjestima na vašem heroju će se dati poslove i zadatke. Misije mogu biti vrlo različite razine težine - hoće li proći pismo, ili ubiti čovjeka kao što je sretan. Kad se tuđim nalozima vam dosadi, možete se okušati svoju sreću u trgovinu. Uz takav slijed događaja, ne morate provesti sate istražujući oznake, a posebno trgovine, odabrati smjer djelovanja, a onda sama igra će vas voditi na pravi put.

Istražite sve značajke igre može biti više, gledajući opisni videa Planina Blade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more