Oznake

MU Podrijetlo 2

Alternativna imena: MU porijeklo 2, MU porijeklo 2

MU Origin 2 - senzacionalni MMORPG prikuplja sve ekrane telefona

Game MU Origin 2 iz studija Webzen, koji je stvorio mobilnu verziju poznate računalne igre. Sada možete u potpunosti uživati u200bu200bu procesu sa svog pametnog telefona. U našem slučaju igrat ćete se putem android Bluestacks emulatora. I sama igra bit će zanimljiva onima koji vole bitke i masovne bitke. Morat ćete preuzeti zapovjedništvo nad tek stvorenim junakom, napumpati ga i dovesti ga da se bori s ostalim igračima na globalnoj karti.

Započelo je

Pri prvom pokretanju morate preuzeti dodatne datoteke igara, veličine 1600 MB. Zatim će nas čuvar igara odvesti na bojno polje, gdje se tri hrabra junaka bore s minotaurima. Odjednom meteorski pljusak počinje s neba, ali meteoriti nisu jednostavni, oni su demoni koji padaju s neba. Naši junaci ne očajavaju duhom i zagrijani bojnom žurbom u bitku. I tako započinje naše putovanje u svijet MU Origin 2 za igranje.

Za početak odaberite sebi lik:

  • Mračni vitez je majstor borbe s rukama. Kombinira ovladavanje mačevima i brutalnu silu za uništavanje neprijatelja.
  • Tamni čarobnjak čarobnjak je specijaliziran za elemente. Mi kontroliramo mistične čarolije koje će iznenaditi neprijatelje.
  • Elf - forsirajte svaki metak da nanese maksimalnu štetu. Puca smrtonosnim strelicama zbog kojih čak i demoni bježe od straha.
  • Sveti mađioničar sljedbenik je čarobne umjetnosti i poziva pomoćnika. Koristi snažne čarolije i priziva stvorenja iz drugih svjetova.

Svaki od junaka ima pokazatelj složenosti igre i karakteristika, pa uzmite u obzir ove podatke prilikom odabira.

Igra započinje, vaš lik se pojavljuje u gostionici i prihvaća prvi zadatak. Morate se riješiti gomile pauka u blizini grada. Kretanje se vrši pomoću džojstika na lijevoj strani, s desne strane imate izgled borbenih vještina i gumb za napad. Napominjemo da igra ima automatski način kretanja i borbe. Zato ne brinite da morate neprestano nadzirati svoj lik, on može dobro s vašim neprijateljima bez vas ili putovati do sljedeće točke na ruti.

Za početak prođite liniju potrage i time ćete zaraditi prve kovanice, nabaviti prvu opremu i podići početnu razinu. Podižući razinu, otkrit ćete nove značajke igre i vašeg lika. Kako napredujete kroz priču, naučit ćete sitnice igre, pa pažljivo pročitajte što vam pišu likovi iz igre. Također, kako se više budete podizali, proširit će se vaš raspon napadačkih i iscjeliteljskih vještina. Pažljivo ih proučite i koristite ih u borbi, a ne zaboravite povećati njihovu razinu.

Podzemelya

Igra

MU Origin 2 ima vlastitu funkciju tamnice u kojoj se morate boriti protiv čudovišta i šefova. Možete ih preuzeti sami ili u grupi s drugim igračima. Na kraju avanture čeka vas nagrada. Svaka tamnica ima stupanj poteškoće ovisno o igračevoj ukupnoj snazi. Ukupno ima 15 tamnica, svi se otvaraju kada lik dosegne određenu razinu. Dnevno se obavi do 5 pokušaja posjeta takvim mjestima. Zato ih trošite mudro, jer je nagrada tamo dostojna. Ako ste otkrili novu, napredniju tamnicu, ali pokušaji su već korišteni, morat ćete pričekati sljedeći dan.

nivoa i oprema

Glavno jamstvo pobjede u bilo kojoj bitci su vaša razina i moć. U osnovi, povećanje razine omogućuje vam dovršavanje zadataka za koje steknete iskustvo, novac, a ponekad i artefakte. Također možete steći iskustvo uništavanjem čudovišta na karti na različitim lokacijama, vrijedne nagrade također mogu odustati od njih. Također, na vašu snagu utječe oprema, njezina rijetkost i stupanj oštrenja. Vrste rijetkosti:

  • magic - zeleno
  • Rijetko - plava
  • jedinstven - ljubičasta
  • Epic - narančasta
  • legendarno - crveno

Crveni prijenosnik je najjači i najslađi, vrlo ga je teško pronaći, ali ako sastavite kit, uzmite u obzir da ste postali nepobjedivi.

Učitavanje MU Origin 2 na računalo je jednostavno. Za početak, moramo preuzeti i instalirati Bluestacks android emulator, a zatim igrati u njemu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more