Oznake

Moja bolnica

Alternativna imena: Moja bolnica

Game Moja bolnica stvara naprednu kliniku.

Medicinska tema u virtualnom svijetu nije posebno razvijena, ali zato što nove stvari uvijek privlače pozornost. Nedavno, igra Moja bolnica pojavila se za Android, ali milijuni igrača su već uspjeli upoznati. Međutim, ako se želite zabaviti na velikom ekranu računala, to je također dostupno. Ljubiteljima medicinskih simulatora nudi se jednostavna registracija u mojoj bolnici. Možete unijeti svoje ime u posebno polje na glavnoj stranici igre ili ga unijeti putem Facebooka. Također želimo zadovoljiti igrače da je proizvod potpuno rusificiran, te stoga neće biti problema s razumijevanjem. Dizajniran je za sve uzraste, a zanimljiv je i djeci i njihovim roditeljima. To je izvrstan razlog da svaki član obitelji razvije vlastitu kliniku kako bi periodično uspoređivao rezultate.

Odličan za liječnika.

Na početku igranja u mojoj bolnici, isprva će vam biti prikazan kratki video. Zamislite da ste student koji je diplomirao na medicinskom sveučilištu prije kojeg su svi putevi otvoreni. Dolazite kući, otkrijete paket od svog djeda, u kojem je stavio karticu i ključ. Prošavši stazu označenu na dijagramu, nalazite se ispred velike zgrade medicinskog centra, a ključ je upravo iz nje.

Dedulya u svom pismu obavještava da je ova klinika sada tvoja, i kao menadžer, možete donositi odluke o njegovom uređenju. Da, postoje djedovi! Budući da ste početnik, ne samo u medicini, već i na rukovodećem položaju, imate lijepog pomoćnika. Ona će voditi kroz sve početne faze organizacijskog procesa, govoreći i pokazujući što treba učiniti kako bi struktura počela raditi.

  • Otvori registar
  • Primite prvog pacijenta
  • Postavite glavni postojeći ormarić
  • Imajte više osoblja
  • Uzgajati ljekovito bilje
  • Počnite rad laboratorija
  • Izradite svoje napitke i vitamine
  • Pošaljite ljude pravim ljudima
  • Proširi strukturu
  • Korisnici prijatelja
Proces učenja je dovoljno dugačak, a ako nikada prije niste igrali slične simulatore, sigurno nećete ući u slijepu ulicu, kada nije jasno što dalje. Ali čak i kad se završi glavni proces aktivnog učenja, asistent neće nestati i često će povraćati nove informacije, savjete ili zadatke. Morate raditi neprekidno, osobito na početku, kada još nema ništa. Dok igrate igru ​​Moja bolnica, otkrit ćete desetke novih bolesti i pronaći lijekove za njih. Ali zapamtite da za oporavak pacijenta nisu potrebne samo tablete, već i ugodna atmosfera. Kada se pacijent osjeća ugodno, njegov oporavak je mnogo učinkovitiji. Prisjećajući se ovoga, pokušajte stvoriti udobnost u sobama. Da biste to učinili, posjetite virtualnu trgovinu i odaberite dostupne stavke dekoracije.

Što još raduje, igrači se ne boje tih zastrašujućih imena bolesti. U programu My Hospital iPlayer oni izazivaju osmijeh, a ne strah. Na primjer, ako pacijent ima glavobolju, on treba liječnika. Takve bolesti kao što su "klizava pluća", "ledeni dlanovi" i "čili u grlu" također će biti zadovoljene. No, kojem liječniku ih treba poslati, treba otkriti, jer pred nama je mnogo sati uzbudljivog igranja.

. Konačno, želio bih spomenuti još jedan ugodan trenutak, igrači će poslati poklon kutije. Ali ne možete ih odmah otvoriti, nego ih skupite kako biste kasnije dobili vrijedniji dar. Također možete proučiti osobne datoteke liječnika i pacijenata, pa čak i vidjeti njihove misli i komentare, koji će vam pomoći da shvatite što im je potrebno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more