Oznake

Moje Zemljišta

Alternativna imena: Moj zemljišta

Među mnogim različitim online igračku stoji moje zemlje. Posebni zahtjevi sustava nije ovdje, da postane jedan od igrača ove igre, samo treba pristupiti Internetu s apsolutno bilo koje računalo i Internet preglednik na jedan od najnovije verzije.

Ovoj priči je jednostavan: Moja zemlja vas poziva da postane vladar jednog grada je podijeljen u dijelove carstva i borba za prevlast u drugim područjima svojih drugih vladara, kao što su male komadiće, nekad velika carstva. Hoće li se morati boriti za čarobnom crnog bisera. Je resursa, posjedovanje koje vam daje privilegije na vrijeme. To se može naći u brojnim gostima, ali možete kupiti za novac jedinici. Moj Land igra, koji mogu sudjelovati i djeca i odrasli, vrlo je jednostavan za početnike. Moram reći da mi Zemljišta online registracija savršeno jednostavan i lak postupak tijekom ove igre će vam reći što će biti sljedeći korak. Na primjer, možete odabrati grad koji će uskoro imati svog heroja i noge, što ga čini uspješnim. Za to vam treba samo popuniti polja, jednu s imenom svog junaka - prijavite se i unesite lozinku u odgovarajuće polje. U ovom slučaju također je potrebno odabrati utrku, bit pripadaju vašem karakteru. Njihova igra Moji Zemljišta nudi četiri: svijetlih i tamnih vilenjaka, demona i vitezova. Tko je dobar, a tko je - zla, ovdje je lako razumjeti: tamni vilenjaci i vitezovi predstavljaju svijetle i tamne patuljke i demone - Darkness. Svaki od njih ima online igru ​​Moje Zemljišta uključuje 8 vrsta vojnika. To uključuje predstavnike različitih obrta: magova, iscjelitelja, strelice i ostalih plaćenika. Tu je i posebna vrsta i - čudovišta.

Svjetlo vilenjaci - Magic žive u šumama s ogromnih vodopada. Knights - nastanjuju Svetu zemlju.

Tamni vilenjaci (drowa) - krije se u šumama the Damned.

Demoni - radije mrtvu zemlju.

Svaki od njih ima neku vrstu bonusa u igri za nekih vojnih jedinica i, naravno, u pridobivanje resursa. Na primjer, vilenjaci bonus se plaća za vađenje drva, i bonus za borbu protiv jedinica koje primaju kao iscjelitelja. Oni imaju sposobnost da ožive nakon borbe. Vitezovi izdala bonus za žita i zlata. Oni također mogu nositi u ruksaku dva puta drugi. Tamni vilenjaci dobili poticaj za drvo i željezo i bonuse koje imaju pravo na jedinicu kao čarobnjaci. Demoni u bodovanje za vađenje kamena, kao i ostale povlastice, oni za vrijeme napada može biti jači od ostalih rasa u trećem. Tako su dobili plus kao plaćenici. Tako vidimo da je ravnoteža 3 utrke postavljeni savršeno, i odabirom bilo koje od njih možete doći do vrha zahvaljujući individualnim karakteristikama i sposobnostima izabranom rase.

A za one koji ne mogu čekati da igraju igru ​​online Moje Zemljišta, dodavši da je Black Pearl - nije samo čarobni resurs. To se ne može dobiti pljačke. Oni mogu platiti za premium usluga. Osim ove posebne trofej, postoji nekoliko važnih prirodnih resursa koji će biti koristan za razvoj i poboljšanja:

- Tree

- Žitarice

- Stone

- Zlato

- Iron.

Tih pet resursi mogu biti izvađen na razne načine, a zatim - u ovom trenutku, u skladištu, ali možete ih izdvojiti od neprijatelja, snimanja svoj dućan. To se zove borbena misija u igri. Igrači su također ne-borbene zadatke. Na primjer, možete istraživati ​​kraljevstvo, da izvidi, praćenje ili čak kolonizirati i svi, osim naravno rad.

In My Lands igraju vrlo jednostavno i zabavno, što se čeka nova avantura i emocije, osim što ćete upoznati mnogo novih prijatelja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more