Oznake

Misterija

Alternativna imena: Mystery, Mystery

Mystery Online - besplatna multiplayer online browser-based igra, koji je osmišljen kako bi razbiti obrasce reprezentacijama multiplayer online igara. Treba napomenuti da je online igra Mystery je analogna kartica. Mnogi možda misle da je najuzbudljivija i najskuplji kartice igra - naravno poker. No, specifičnosti kartica role-playing igara je slučaj da su igrači igraju samo svoje palube, a mnoge rijetke kartice su kako bi od nekoliko tisuća dolara. Tako da su kartice igre na ploči više od jednom će se natjecati s priznatim zabavama kao što su poker, blackjack i drugima. U principu, igrati online igre Mystery interensoe biti vrlo precizno za one koji nikada nisu bavio stolnim role-playing igara.

Pridružite nam se u igri Mystery je jednostavan i jasan. Sve što trebate učiniti - ispunite svoje korisničko ime i lozinku. Programeri su zbrinuta provjeriti Mystery nije dugo potrajati i nije bio umoran maksimum.

Dakle, natrag u igru. Što je - kartica igranje uloga? To je slično uobičajenim role-playing igara s jedne napomenu: svi događaji zbivaju u igri, što je opisano na karticama. Svaki okrenuti igrač stavlja na terenu i igrati jednu kartaške igre situtsiyu opisano u njemu. Mystery online igra koja nije iznimka u tom pogledu, ali treba obratiti pozornost na neke detalje.

Na primjer, možete ne bezglavo širiti jednom najmoćnijih karticama, jer svaki lik ima određenu količinu energije koja se dijeli između svake od šest elemenata koji pripadaju otkriti karticu. Zapravo, od elemenata u igri Predstavljena vatra, zemlja, voda, zrak, smrt i neutralnost, svaki od njih utječe na to kako su mnogi od onih koji ili druge kartice možete koristiti. Prikazuju čudovišta koja će napasti vašu momčad prvi neprijatelj. Uglavnom, igra se može smatrati prilično sbalansirovannnoy. No Mystery igra online nije tako lako kao što se čini na prvi pogled: snag je da netko sreća može se smijati na izgledu karata, a netko - ne. I onda igrivost postaje vrlo slična oduzimanja slatkiše od bebe. Dakle, načelo je sljedeće: Ako dođe do puno energije vode, najracionalniji čudovišta će napasti ovaj katastrofu, jer oni će biti događaj najviše štete na svoj antagonista.

Čudi element u igri - neutralnost, koja objedinjuje sve značajke i druge elemente, a kada koristite neutralan karticu koja troši energiju sve čarobne elementi zajedno. Kartice taj element s pravom može smatrati najuspješnijih i rijetka. Bez ovih kartica u bitci je u principu moguće, ali gledajući koliko je moćan, kao u pravilu, oni su čudovišta - logično je pretpostaviti da igraju igru ​​online Mystery ove kartice u vrijednosti. Online igre Mystery vrlo privlačan u svom sučelju.

Odmah nakon registracije dobit će igrati Mystery malo neobična, prije svega zato što je prvi nije lako za navigaciju, i kako ono što se događa u igri. Najbolje rješenje za vas će putovati na NPC izdavanja zadatka. Dakle, na nenametljiv način da upoznate mehaniku Quest online igre i brzo može dobiti koji su uključeni u proces.

Ako želite, možete čak i postati moćan čarobnjak i iznenađujuće, ali put do Tower of Magi teško i trnovit. Tijekom treninga, morate obaviti zadatak tako teško i samo monotono, organizirati obuku borbe koje neće vam donijeti iskustvo, a tek nakon nekog vremena su se vrata otvaraju mag toranj ispred vas, a vi možete naučiti nešto novo u dvore.

Igra Mystery isplati, jer samo tu možete osjetiti čar kartice i role-playing igara razumjeti ono što je - da bi mogli točno prepoznati svoje mogućnosti i graditi taktiku, u potrazi za borbenu situaciju. I sve to - na karticama! Nemojte lutati, registrirati i započeti svoju čarobnu putovanje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more