Oznake

Navi Age

Alternativna imena: Navi Age

Navi Age Igra: Pirate Story

Biti gusar nije lako. Trajno valjanje, snažan rum, slana riba, zauvijek nezadovoljni kapetan i podmukli prijatelji suučesnici. Pa ipak, pozovite ih da se iskrcaju i postanu dečki koji se pridržavaju zakona, brzo će vas hraniti morskim psima.

Igra Navi Age, vjerojatno najsvestranija igra preglednika u kojoj su mehanika i unutarnji svijet postigli doista impresivnu veličinu. Programeri su najviše pažnje posvetili svim trenucima, od crtanja detalja do opremanja brodova i karakterističnih karakteristika. U Navi Ageu igra je zaista zanimljiva, uzbudljiva, fascinantna.

Podignite sidro!

Čak i igrač koji nikada nije obratio pažnju na pomorsku temu uskoro će biti savršeno sposoban upravljati takvim konceptima kao što su šifre i mizzen-jarbol, ravno i koso jedro, ispred i skladište. S vremenom možete izgraditi vlastiti brod. U izborniku ćete vidjeti njegove karakteristike:

 • Parusa
 • Pitanja
 • Posude
 • Uvorot
 • Tochnost
 • Kritični napad
 • Kritična obrana
 • Zaschita
 • Snaga N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Snažna vesela
 • Tip
 • Tryum
Da biste saznali koliko materijala će se koristiti za izgradnju borbenog broda, i koliko će to koštati.

Pristup svim funkcijama igre koju igrač dobije, kada je prošao Navi Age registraciju. Milijuni ljudi iskoristili su ovu privilegiju, a sada ore otvorene prostore, otkrivaju zemlje, tragaju za blagom, bore se i cijene, općenito, aktivno se ponašaju.

Nakon što je preuzeo zapovjedništvo nad brodom, birajte neustrašivi tim. Budući da igre preglednika uvijek moraju nešto razviti, Navi Age iPlayer nastavlja tu tradiciju. Pokazatelji rasta moraju se dati brodovima i pomorcima, ali kapetan sam ne bi trebao zaostajati. Ako neke kvalitete pomažu tijekom napada, drugi imaju koristi u obrani i borbi u gužvi. Ponekad, za izoštravanje jedne od značajki, dovoljno je ažurirati opremu.

Bitka ili trgovina?

Ishod bitke ovisit će o tome koliko ste pažljivo i odgovorno došli do odabira tima i broda, njihove opreme i obuke. Naposljetku, ni kapetan Hook nije se oslanjao isključivo na snagu svoga žestokog pogleda i oštrinu kuke, već je bio opskrbljen topovima, barutom, sabljama i pištoljima.

Kada napadate karavane i organizirate borbe-pucnjave s drugim igračima, pokušajte se naoružati čak ni do zuba, nego do korijena kose. Zapamtite da se protivite stvarnim igračima koji su zainteresirani za pobjedu i dobivaju manje od vas. Njihova flota može imati više brodova koji su savršeno zaštićeni i opremljeni vojnim oružjem, a posada može biti bolje obučena i imati više iskustva.

Ako razumijete da još niste zreli za aktivne akcije, možda će vam biti profitabilnije dok se bavite trgovinom, štedite novac, snagu i vještine. Na mnogim kontinentima nema nestašica trgovačkih luka, a s njima možete lako stupiti u kontakt, prevoziti raznovrsnu robu za prodaju i kupovati potrebne resurse. Nudeći svojim susjedima dragocjenu robu, možete zaraditi pristojnu svotu novca i pokrenuti nešto što vam je hitno potrebno u ovom trenutku. I dostizanjem pedesete razine, možete proširiti flotu i automatski dodijeliti trgovinu. To nas oslobađa konstantnog krstarenja između obala, oslobađajući dragocjeno vrijeme za vitalnije aktivnosti.

Developeri ispunili su igru ​​očima raznim mogućnostima da sami razviju priču. Zanimljivi zadaci različite složenosti, šarene borbe, sjajni pejzaži, izvrsna grafika i komunikacija s online igračima, samo vrh ledenog brijega. Ostatak morate sami istražiti, utonuli u valove uzbudljive zaplete.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more