Oznake

Mornaričko polje

Alternativna imena:

Navy Field online masovna je online igra za više igrača. Igrati ćete ga tijekom Drugog svjetskog rata, gdje ćete se morati boriti s neprijateljskim flotama.

Morat ćete odabrati flotu, koja zemlja zapovijedati Sjedinjenim Državama, Njemačkom, Japanom, Francuskom, Italijom ili SSSR-om.

NavyField preuzimanje možete na službenim stranicama igre besplatno.

NavyField registracija neće vas dugo, trebat će vam:

 1. sit na službenim stranicama igre;
 2. stvorite svoj račun;
 3. unesite fiktivnu prijavu;
 4. unesite lozinku koju ste stvorili;
 5. unesite svoju adresu e-pošte.

Next, možete pokrenuti igru, za to, na glavnoj stranici stranice unesite svoju prijavu (ID) i lozinku (lozinku).

Na početku igre dobivate mogućnost odabira jednog od predloženih načina igre, od čega će ovisiti o izboru broda i samoj bitci. Možete se boriti i na fregati i na podmornici. Borba se može dogoditi u različito doba dana. I također imate priliku odabrati način snimanja neprijateljske luke, gdje ćete morati odlučiti da čuvate svoju luku ili napadate luku neprijatelja. Bez obzira na izbor načina, bodovi za bitku dodjeljuju se svakom igraču pojedinačno i svakom timu u cjelini. Pobjednik je momčad koja je izazvala najveću štetu neprijatelju ili je potpuno porazila njegovu flotu.

Navy Field možete igrati i sami i sa prijateljima, možete stvoriti vlastite cehove i napadati protivnike.

Da biste pobijedili neprijatelje, morate imati ne samo dobru flotu, nego i znati njezine glavne komponente napamet.

 • ;
 • oklop;
 • oružja;
 • streljiva;
 • torpednih cijevi;
 • zrakoplova za flotu.

U floti je mnogo varijanti

motora, ali izbor motora ovisi o vašem stilu igranja, uvijek imate mogućnost zamijeniti motor na vašem plovilu.

FCS je druga, važna komponenta vašeg broda, a zahvaljujući FCS-u možete koristiti oružje na brodu, svaka vrsta FCS-a ima svoje karakteristike i karakteristike i pogodna je za različite vrste brodova. Oklop je potreban da bi se spriječili udarci u trup vašeg broda, oklop može pružiti sigurnost i za palubu i za brod u cjelini. Oružje je važan dio svakog broda, bez oružja ne možete sudjelovati u bitkama, postoje tri vrste oružja: normalno (oružje), velike udaljenosti, oružje za borbene zrakoplove. Municija uglavnom granata na oružje, oni su od četiri vrste, ovisno o vrsti broda. Torpedne cijevi Vaš brod možete opremiti minom za more, različitim instalacijama torpeda. Avioni imaju četiri tipa zrakoplova u floti, projektirani su za različite namjene, ometaju protivnika ili bombardiraju njegovu flotu, ali ne smijete zaboraviti da opskrba gorivom od njih nije neograničena.

Navy Field online je pun raznovrsnih karata koje će varirati ovisno o tome s kim se borite.

Igra Navy Field će vas uroniti u svijet pravih bitaka Drugog svjetskog rata i vi sami možete promijeniti tijek povijesti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more