Oznake

NBA 2K23

Alternativna imena:

NBA 2K23 trenutno je pretposljednja igra u nizu sportskih simulatora posvećenih košarci. Igra je dostupna na računalu i prijenosnom računalu. Vrhunska grafika čini NBA 2K23 na PC-u kao prava košarkaška igra. Ako je izvedba vašeg računala niska, kvaliteta grafike može biti smanjena. Glasovna gluma je realistična i učinit će da se osjećate uključeni u ono što se događa na igralištu. Glazba je dobro odabrana.

Tvrtka 2K ima mnogo uspješnih projekata posvećenih raznim sportovima, no posebno je popularna serija igara posvećena NBA prvenstvu. Ako volite košarku vjerojatno znate za ove igre.

Kontrole su implementirane prikladno, ljubitelji NBA serije iz 2K će lako shvatiti što učiniti. Za početnike, programeri su pripremili obuku i savjete koji će vam pomoći da se brzo naviknete na igru.

Mogućnosti u NBA 2K23 g2a postale su još šire u usporedbi s prethodnim igrama u seriji. Sada će vaše aktivnosti pokrivati još više strana i omogućit će vam da naučite puno novih stvari o ovom sportu.

Odaberi svoj omiljeni klub i počni, ima puno toga za napraviti:

  • Upravljanje timskim financijama, planiranje troškova, trening kamp i kupnja
  • Prilagodite sastav igrača, angažirajte zvijezde kako biste lakše dolazili do pobjeda
  • Pobrini se za svoju uniformu i transport
  • Upravljanje sportašima tijekom igre
  • Natječite se s milijunima ljubitelja košarke diljem svijeta
  • Pokušaj doći na vrh tablice poretka, iako to neće biti lako
  • Promijenite NBA prvenstvo, planirajte sezone kako želite

Ovo su samo glavni zadaci u igri. Sve što trebate učiniti je preuzeti NBA 2K23 i imat ćete priliku vidjeti sve sami.

Zastupljene su i muške i ženske lige.

Ne očekujte da ćete odmah započeti karijeru s vrhunskim protivnicima, prvo ćete morati proći niže lige kako biste dobili priliku natjecati se s najboljim klubovima.

Klub koji ćete voditi ne mora postojati u stvarnosti, imate priliku stvoriti vlastiti tim, pa čak i osmisliti logo.

Ili možete stvoriti vlastitog sportaša, zahvaljujući praktičnom uređivaču to će biti lako. Dajte mu ili njoj ime, izgled i biografiju.

Najteže je igrati u NBA 2K23 protiv drugih ljudi, od kojih su neki možda profesionalci. Samo kroz trening i vježbu moći ćete se nositi s bilo kojim protivnikom.

Ponekad se vi i vaš tim trebate odmoriti. To je najbolje učiniti dok provodite vrijeme na luksuznoj jahti dok putujete na egzotična odredišta.

Nekoliko načina igre, neki od njih dostupni su izvan mreže, dok drugi zahtijevaju brzu i stabilnu internetsku vezu. Na ovaj način možete se zabaviti čak i ako je internet privremeno nedostupan.

NBA 2K23 možete kupiti online slijedeći poveznicu na stranici. Gledajte, moguće je da se upravo sada Steam ključ za NBA 2K23 prodaje mnogo jeftinije.

Počnite igrati kako biste osvojili najpopularnije košarkaško prvenstvo na svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more