Oznake

Raj

Alternativna imena: Nebesa

Nebo online - je multiplayer igra u fantasy stilu bez mjesečne naknade, koji kombinira žanrove role-playing igre, logičke igre i strategije.

Kako igrati igre Heaven online, trebat će vam high speed internet priključak i Adobe Flash Player instaliran najnoviju verziju. Preuzeti na svoje računalo i instalirati bilo koji dodatni softver - nije potreban.

Pridružite nam se u igri Nebo nije potrebno - možete se prijaviti pomoću svog računa na društvenim mrežama kao što su YouTube, Facebook i VKontakte, Mail. ru. Ako se odlučite ići ovaj put, a zatim provjerite Nebo vas traži pristup vašim podacima, a onda vas traži da odaberete svoj karakter i dio za koji će igrati. U društvenim mrežama, naći ćete snažnu podršku - specijalizirane zajednice gdje možete naći sve odgovore na pitanja o igri. Ako se odlučite registrirati, morat ćete proći kroz standardni postupak

- Unesite adresu elektroničke spremnika

- Lozinka

- Kod sa slike

- Slažem se s uvjetima ovog sporazuma.

Daljnje upute će biti poslana na email. Prijavite se, zatim tu je ulaz u igru, bit će na adresu i e-mail adrese i lozinke. Nebo line registracija je završena, a možete uroniti u čudesan svijet letećih otoka.

Online igre Nebo je usredotočena na sukob između šest kultova, podijeljenih u dvije suprotstavljene stranke. Svaka frakcija ima svoje prednosti i nedostatke, kao i njegov pokrovitelj i posebnu prepoznatljivost trag. Nebo online igre vam nudi mogućnost izbora kako vaš lik će biti, i što su glavne karakteristike njemu će imati

- Kult Djevice je poznat po svojim ljekovitim sposobnosti, ljepote i posjedovanje posebnih recepata, znak kulta Bogorodice je bijelo pero;

- Da ultra festivalu - najviše veseli kult navijača koji vole stranačkim uživa, njihov znak raspoznavanja - ruža;

- Da ultra branitelj (- prijavite režao lavlja glava) - zalaže se za pravdu, oni mrze svađu,

- Cult of Sorrow (tamburin) i znam da je sve na ovom svijetu je prolazno, a samo boli i patnje zauvijek;

- Kult Zastrašujuće čiji je zaštitni znak je pauk, vjerno služio njegov pokrovitelj, počinio pokolj i unoseći teror u svim drugima;

- Kult Destroyer (lubanja) je kriv nesloga, neprijateljstva i mržnje gori.

Kada počnete igrati igru ​​online Nebo, postat ćete Guardian vlastitog otoka, gdje ćete morati izgraditi zgradu: drvo, špilja, škola čarobnjaci, Arena, trgovina. Viša razina vaših zgrada, više mogućnosti ćete biti dostupan. Naravno, razina zgrada također ovisi o vašoj razini.

Kako igrati na nebu, što će se morati boriti bitke s ministrima drugih religija, dakle stjecanje iskustva. Iz iskustva, to ovisi o brzini kojom vaš lik će se premjestiti na drugu razinu. Svaka borba - mala zasebna puzzle igra u kojoj ćete morati izgraditi lanac od tri kamena. Svaki kamen ima svoju funkciju, a vi morate razbiti glavu oko toga što će strategija biti najpovoljnije u pojedinom slučaju. Za igranje na Nebu, ne samo da ćete dovoljno je pritisnuti tipku štrajk tijekom borbe besmisleno, no, morat ćete koristiti svoje logika vještine.

Nebo online igre usporediti sa sličnim preglednika (one koje ne zahtijevaju preuzimanje dodatnog softvera) igre na svojim jedinstvenim, svijetle i šarene grafike, podsjeća drevnih indijskih slika ili slike Vallejo. U svakom slučaju, ova igra vam neće dopustiti da dosadi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more