Oznake

Potreba za brzinom: ugljika

Alternativna imena: Potreba za brzinom: ugljika

Serije igra NFS je nešto poznato i poznat širom svijeta za svakog igrača, pa čak i oni koji apsolutno ne razumiju trkaćih igara i imaju voitelskogo vještinu, volim ovu seriju igara. Igra Need for Speed: Carbon treći dio projektima visokog profila. Priča o glavni lik, koji je predstavljen javnosti najtraženije, nastavlja iu ovom dijelu. Posebnost ove igre je osvojio od strane policije, kao i sada je malo mirnija. A evo što navijači radovati na prvi verziju igre, kreatori odlučili vratiti noćni način rada natjecanjima. Svaki automobil koji je predstavljen u igri za sudionike do Carbone izbora, donekle nalikuju iste legendarnih automobila iz Most Wanted. Ali odabiru automobila asortiman je vrlo velik. Ovaj sport i minijaturni, i utrke, a kompaktnih automobila, mišića automobila i bilo mnogi koncepti. Sada za igrača u igri imati priliku natjecati se za nagradu na sebi u sebi, a sada posvećena tim. Ekipa se može sastojati od igrača koji su najviše različitih vještina, zašto se značajno povećava mogućnost da steknu pobjedu u natjecanju.

Sve u svemu, iako je trenutno igraju Need for Speed: Carbon je zabranjeno, a koji sudjeluju u Drag Racing, ljubitelji ekstremnih senzacije nisu napustili igru, osim što, kreatori odlučili da molimo one koji vole igru ​​i vratio omiljeni drift. Tu je još jedna izmjena na povratku u stvarnom načinu rada simulatora, koji u velikoj mjeri odnosi na početni nacrt igri. Uz sve ozljede koje su u stanju staviti automobil u igri izgleda što bliže stvarnosti. I osnivači bili u mogućnosti dodati vjerojatnost gorućih automobila, što doprinosi realnijem tijekom igranja.

Za početak igre koju su potrebni za preuzimanje Need for Speed: Carbon, i staviti igru ​​klijent na sveem računalu. U projektu će očekivati ​​mnogo zadatke i obveze, jedina razlika od prijašnjih obroka će biti da je gotovo svaka provjera će se provoditi u pokopan blizu stazi. Samo sam htio napomenuti da je u režimu slobodne vožnje bio otkazan.

U Need for Speed: Carbon besplatne igre za svaki sudionik ima priliku doživjeti najnaprednijih gradova u ulici, koji je razvio Nositelji projekta ne prestaje s izradom početni dio igre. Dovoljno je pogledati zaslužuje oglašavati Valley, koji uključuje niz inovacija u ovom projektu. Na oštrih zavoja i nevjerojatno snažan u Need for Speed: Carbon stroj će dati najnoviji CARDS jedinstven okus. U ovoj igri, čak i najmanji pogreške mogu koštati života, tako da ćete morati pažljivo pratiti situaciju. Borbe su se u dolini posebnom pažnjom. U sučeljavanjima postoje dvije vrste bitaka: od početka tvoj lik branitelj želi prići što bliže protivniku, tako da naočale idu brže, a nakon toga izvedite iste radnje svog protivnika. Saznajte sve nijanse igranja moguće, ako ste u potrazi za igru ​​Need for Speed: Carbon Video prikolice!

Većina sudionika u igri, naravno primijetio da želite razmišljati više potpuno nove načine, međutim, postavljeni načini koji su već uhvatili fancy sasvim isti način kao što je. Međutim preuzeti NFS Carbon je potrebno za svakog igrača koji sebe poštuje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more