Oznake

Need For Speed ​​Most Wanted

Alternativna imena: Need For Speed ​​Most Wanted

Svaka verzija legendarnog igra NFS su ludi popularna, ne samo među ljubiteljima žanra su voljeli čak i onima koji nemaju posebnu ljubav prema uobičajenoj utrci. Game NFS Most Wanted - ovaj takozvani "povratak u budućnost." Nakon toga redovima kao da ima neke pritužbe za prethodnu verziju projekta, odlučio za promjenu kreatori. U ovoj verziji razvojnog Criterion Games poznat superbestseller izgaranje. Za ova tvrtka je obrubljen no-brainer - morali su se vratiti u prošlost i odabrati najbolje što je u nacrt, prije nego što je počelo pogoršavati, kako bi se prilagodili tim novim podacima Most Wanted.

Uglavnom, igra Need for Speed ​​Most Wanted se smatrati remake serije igara koji su objavljeni ranije. Sve glavna radnja će se odvijati na ulicama grada Feirheven. Na ulici je lokalna prilika za susret ne samo samo uobičajeni sportski automobil i rijetka mišića automobila, džip, auto, super i konceptni automobil.

Svaki vozač ima lokalno znanje koje je potrebno. Najbolji, od kojih postoji toliko nepobjedivi, te da postoji želja u prošlosti kako bi se osiguralo nepravednost. Zapravo to je ono što će vam trebati ispuniti. Uz sve to, ovo je prvi princip u određenoj mjeri izgleda kao izvornu verziju najtraženijih ranih nalaza ne trebaju da bi se kao da to uzeti u obzir u detalje broj inovacija je potpun i dodelok.

Za početak igre ćete morati preuzeti i Need for Speed ​​Most Wanted, publikaciju koja je obnovljeno. Na ovom mjestu možete naći da bi se pozvati se igra na natječaj bit će vam potreban s obzirom na broj bodova nasobirat (u ovoj igri su pozvani SpeedPoints), koji igrači dobili za dobivanje pobjedu u natjecanju. Sada igra neće imati uobičajenu priču. To se može objasniti činjenicom da je vaša pažnja i obično arkada utrkujući a vjerojatno i smatra se jednim od najvažnijih razlika između ove igre iz prethodne verzije, u kojem su ispitanici bili crvena linija tijekom cijelog projekta.

Nova verzija NFSMostWanted 2012 imate priliku testirati svoju sudbinu u različitim vrstama utrka, od kojih su četiri, i načelo da su slični jedni drugima. Pregled utrka ima sljedeću sliku:

 Sprint;

 Ring;

 polijetanja;

 zasjedi.

Nakon toga, kao što će biti u mogućnosti preuzeti NFS Most Wanted, možete testirati najnovije mode "zasjedu", koji će se morati izvući iz policijskog automobila. Zbog toga, možete zaboraviti na vlastite vještine na brzini vožnje s obzirom na činjenicu da su osobine policijskih automobila stalno nesumnjivo će viši. Vi ćete osvojiti samo pomoću lukavost i spretnost. Sam zadovoljni o svemu što je napisano iznad može Bacimo li pogled na Need for Speed ​​Most Wanted videa prikolici.

Ova verzija igre je sada dostupan za pametne telefone. To je samo punopravni "chips" u igri NFS Most Wanted na android vlasnik će morati kupiti kako bi dobili gotovo pravi gameplay.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more