Oznake

Nemexia Evolution

Alternativna imena: Nemexia online

Nemexia Online - browser-based multiplayer online igra u kojoj igrač će kontrolirati cijeli planet! Izgradnja strateški važna zgrada, gradnja moćnog i nepobjedivog svemirske flote - svi su vaši prioriteti u igri. Svi planeti, što otvara svoj online igre Nemexia nalazi vrlo blizu zvijezdama, baš kao u našem Sunčevom sustavu. Utječe veliku paletu različitih zgrada, poboljšanja i vojne opreme.

Pridružite nam se u igri Nemexia, usput, je jednostavan i jasan čak i za početnike. U Nemexia registracije traje samo nekoliko minuta. Samo četiri područja informacija o vama i aktivirati svoj račun putem e-maila i online igre Nemexia pojavi pred vama u punom sjaju poljuljati.

Programeri su platili puno vremena tu komponentu, očito vjerujući da je to glavni držeći interes za igru.
Začudo, kada počnete igrati igru ​​Nemexia online igru ​​sučelje koje vidite prije svega da vas čeka u futurističkom stilu, u cjelini, jednostavan za korištenje i ugodan za oko njegove izvanredne.

Građevinski objekti i brodovi u igri jako lijepo donio i sat razrostayuschimisya megakonglomeratami jako lijepo, baš kao da gledate vidjeti kako svemirski brodovi putuju kroz prostor oko svoje kuće planeta. No, od strane nebeskog tijela koje je dao za tebe, umjetnici igri za nekog razloga nije plugging daleko i formirati svoje dojmove o ostavlja dvosmislen.

U početku, mi dopuštamo osvoitya i igrati online Nemexia kroz zadataka, možemo jasno objasniti mogućnosti igranja. Usput, za razliku od mnogih drugih igara Nemeksiya ne izazvati zgražanje i nespremnost da se igraju početnoj fazi, već upravo suprotno - od prve minute što je počeo igrati igru ​​online Nemexia, c prvih zadataka koje osjećaju da netko u to zanimljivo i originalan svemir i svoju dušu sve više i više svjetla svjetlucati interes: "Što će se dogoditi sljedeće? "- I onda se zapitate.

U Nemexia, kao iu mnogim drugim fantastičnim igrama, borba za resurse. Navodno, problem njihovog kollichestva uzbuđuje mnogi programeri u području računalnih igara. :) Sad, prije nego što smo svi mi koji je počeo igrati Nemexia akutnu potrebu za tri vrste resursa: metali, minerala i plina. Kao i obično, u današnjem svijetu, svi resursi su došli do kraja, pa bacite ih na umu, baš kao da ne ide predaleko, grčevito organizira svoj plijen. Resursi su elementi potrebni za izgradnju građevina, flotu i raznih poboljšanja u igri.

Ratni brodovi su potrebni ne samo da se brani protiv osvajača, ali i za napad na neprijatelja planet Nemeksii. Naravno, ako je cilj nije uništenje antagonista, dominaciju nad svojim resursima sigurno.
Alternativno proizvodi zadržali planet djeluje energija - Druga vrsta vršidbe u igri Nemexia. Njegova razina održava zahvaljujući izvoru instalacije na svom planetu koja prima Energy Star, da ga jednostavno rečeno - solarni paneli.

Nakon upisa u Nemeksii, igrač može odabrati jednu od tri utrke, na koju bi volio da se pridruže. Svaki od različitih rasa, vanjskih i tehnološki i ovaj izbor ovisi o naglaskom na razvoj vlastitog planeta.

Galaxy Nemexia igrati u kojoj ste donijeli, izgledaju sjajno, a njihova popunjenost je uvijek takva da se s početkom u igri, imate na sebi u blizini kao vrsni saveznicima i zanimljivim neprijateljima različitim stupnjevima razvoja. Dakle, to neće biti dosadno - to je sigurno.

Jeste li ikada sanjali o putovanju na pustom otoku? Pokupiti! Na raspolaganju - veliki planet! I svatko na ovom planetu samo u vašim rukama zahvaljujući browser igra Nemexia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more