Oznake

NeverFate

Alternativna imena: NeverFate

Popular besplatno browser fantasy igra NeverFate online ponude za sudjelovanje u multiplayer bitkama, kako bi poboljšali svoje borbene vještine, učiti čarobnu uroka, obavljati zadatke igre, pridružite se različite skupine, pa čak i trgovine. Da biste ostvarili sve to, trebate samo računalo s pristupom na Internet i postaviti ga jednim od sljedećih modernim preglednicima:

 Google Chrome verzija 5. 0 (ili više);

 Firefox 6. 0 (ili više)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

Prvi korak na putu do zabavan provod - Pridružite nam se u igri NeverFate. , A sastoji se od sljedećih uputa:

1) važeću e-mail;

2) Dokaz njegove ispravnosti kroz primitku dopisa na adresu koda. Kodeks će morati biti kopiran i postavljen na drugoj stranici u odjeljku Registracija NeverFate;

3) ime lika, u isto vrijeme djeluje kao prijavu za ulazak u igru;

4) određene osobne podatke. Budite sigurni da su stvarni datum rođenja, inače, nakon otkrivanja pronevjera, vaš lik može biti kažnjen ili čak blokiran. Na zahtjev se također mogu napraviti svoje sadašnje ime, mjesto stanovanja, hobi, posao, itd.

5) Spol karaktera mora biti isti kao i vaši, jer je inače sve će se suočiti s isti bravu. Ovdje će biti potrebno odrediti klasu svog budućeg junaka (ratnik ili mag).

Nadalje, potrebno je upoznati se sa korisničkog ugovora (možete ga naći na glavnoj stranici), čiste savjesti da potvrdi svoje prihvaćanje njega i potpuna, pa korak NeverFate online registracije. Klikom na pravilan, koji se nalazi na samom dnu gumb, možete premjestiti na stranici "Rastanak" kako igrate igru ​​online NeverFate. Nakon čitanja, kliknite na "Next" i dobiti još Rastanak (ali s lokalnim viših sila). I tek nakon što kliknete na gumb, što će napokon početi igrati NeverFate.

NeverFate online igra je dom mnogih različitih likova, ali svi oni imaju sljedeće osnovne značajke:

= Snaga junak šteta nanesena + kapacitet ruksaka;

= Agility Dodge;

= Kvaliteta Intuicija kritična štrajka;

Zdravlje = broj vitalne energije;

Mana = Količina čarobnom energije

= Nanijeli kvalitete Intelligence heroj magija šteta;

= Sreća sreća u svim aspektima NeverFate online;

Karizma = omjer junak drugih bića.

Sve širok izbor noževa koje morate igrati igru ​​online NeverFate, mogu se grupirati na sljedeći način:

 mačevima;

 Noževi;

 sjekira, sjekira;

 Dubina, čekići;

 bačve.

Da bi postala majstor neke vrste oružja, što je potrebno za razvoj ove vještine.

U području magije online igre NeverFate ima prisutnost 14 razreda, od kojih svaki može predložiti koristiti jedinstvene predmete i uroka

1. General Magic.

2. Magic of Light.

3. Magic tama.

4. Kaos.

5. Vatra.

6. Zemlje.

7. Voda.

8. Air.

9. Tree.

10. Metal.

11. Space.

12. Time.

13. Mentalno obzira.

14. Fizička tvar.

Ako se ne možete odlučiti kakvu klasu vam se najviše sviđa, tenzidi ih sve može shvatiti. No, ako se odlučite jednu stvar, to će biti as u tom smjeru.

Nemojte se ustručavati: Igrajte NeverFate - onda provode svoje slobodno vrijeme na vrlo zabavan način. Naravno, u ovom kratkom pregledu nije pokriveno puno zanimljivih detalja, ali ih čitati ćete biti u mogućnosti da "Enciklopedija", nalazi se na službenim stranicama igre. Ako želite nevjerojatnu avanturu i beskrajne prostranstva komunikacije, pridružite nam se!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more