Oznake

Nikad Zemljišta

Alternativna imena: Nikad Zemljišta

Nikad Zemljišta online - fascinantan fantastičnu igru ​​koja će impresionirati navijače zanimljive avanture. Nikad Zemljišta online igra je zbirka od najzanimljivijih žanrova, kao što su, na primjer, strategije, i mnogih drugih zadataka. Igrajte igru ​​online nikada Zemljišta će biti zanimljivo svima - i djeca i odrasli. S glavom uronjen u fascinantnom gameplay, možete osobno utjecati na ishod događaja u cijelom svijetu. To će biti veliki odmak od monotonije svakodnevnog života!

Nikad Zemljišta Online igra ne zahtijeva nikakve velike zahtjeve računala. Sve što trebate za igranje je operativni sustav Windows XP / Vista / Windows 7, najčešća zvučna kartica, tipkovnica, miš, web preglednik i priključak na Internet. Za igranje Nikad Zemljišta potrebno stvoriti svoj profil u igri, odnosno potrebno je da je izvršena registracija Nikad Zemljišta lik kojega će se želite igrati. Da biste to učinili u posebnom obliku na stranicama unijeti ime karaktera za koji želite igrati, odaberite lozinku i poslati e-mail, pa je otišao na zahtjev za potvrdu o registraciji. Nikad Zemljišta pravilno registracije se ne razlikuje od postupka u takvim igrama je jednostavno i razumljivo. Pridružite nam se u igri Nikada Zemljišta završava ovdje, onda možete izravno nastaviti igru.

Nikad Zemljišta online igra je izrađen u 2004, tako da je to jedan od prvih poznate i vrlo popularne masivno multiplayer online uloga igranje igara. No, budući da je igra jako promijenila otkad nije napredak u mjestu, programeri su stalno ga nadopunjuje s novim i zanimljivim detaljima "dobar." Razvoj igre je konstantno, kako u tehničkom smislu, tako iu pogledu na sve veći broj igrača. Kroz ovaj igrati online nikada Zemljišta će biti vrlo zanimljivo i uzbudljivo. Igra je besplatna, tako da se više ljudi počinju da se igraju! Ako igrač nije voljan ulagati pravi novac u igri - pa on će imati priliku. Naravno, od početka utakmice korisnik je teško zaraditi iskustvo i borbu. Taj razvoj je brže i lakše, možete jednostavno staviti igru ​​u nekom vrećom novca.

Svaki lik u igri ima razne mogućnosti kao što su:
• Zdravlje
• spretnosti
• snaga
• sreća
• znanje, i mnogi drugi.

Isto tako, svaki igrač ima 33 različitih vještina i sposobnosti 38. Razvijanje parametre i karakteristike, koje se mogu smatrati najvažnije, možete stvoriti jedinstven karakter. Te osobine moraju biti odabrani na temelju individualne stil igre. Dakle, nikada Zemljišta igrati za svakog korisnika jedinstven karakter, on osobno je stvorio. Zaradite bodova iskustva u igri, možete sudjelovanjem u raznim bitkama. U ovom slučaju, čim se lik doseže novu razinu, što će otvoriti nove mogućnosti, kao što su poboljšanje osobnih karakteristika, nova oružja, nove odjeće i stvari. Igra nije bila bez "čarobni dopinga", korisnik dobiva sve vrste ljekovite napitke, napitke, svitke, što uvelike pojednostaviti proces igri. Svi oni su povećani ili drugih osobina karaktera, ali za razliku od vještina koje su zaradili po iskustvu, učinite to samo za kratko vrijeme. Zbog toga, oni se moraju koristiti samo u situacijama stvarno potrebne i mudro kako bi se povećala privremenu prednost.

Novac u igri su pozvani i nevjernici. Sve što želim kupiti ili prodati, razmijeniti na njih. To bi moglo biti bilo što, kao što su odjeća, oružja, raznih drugih proizvoda. Koristeći svoj pravi novac igre, možete kupiti jedinstvene artefakte, koji su puno jači od standarda.
Može li zaraditi iskustva u korištenju određene struke. Odabir klase i svoj rad, ne samo da možete zaraditi iskustvo, ali i ne-vjerovanja.

Igra ima, takvo zanimanje:
• trgovac
• Dr.
• alkemičar i i mnogi drugi.

Igra se također može kombinirati na plemena i obitelji. Moguće je napraviti svoj vlastiti klan ili se pridružiti postojećoj.

Igrač će se dati mogućnost da se pridruže snagama koje su:
• Svjetlo
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • sumrak

Naravno, svaka sila ima jedinstvene sposobnosti i vještine koje se razlikuju od ostalih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more