Oznake

Neverwinter online

Alternativna imena: Neverwinter online

Igra Neverwinter Online traži hrabre vitezove.

Svijet fantazije raste, nudeći igračima neobične parcele, tajanstvene svjetove. Postajući junak još jedne avanture, možete otkriti nove aspekte žanra, posjetiti začarane dvorce, boriti se s nezemaljskim bićima. Ljubitelji takvih priča odmah će otići u mračne labirinte tamnica za skrivenim blagom i drevnim tajnama koje se čuvaju u igri Neverwinter Online, temeljenoj na fantasy igranju proizvoda Dungeons Dragons. Zaboravite na strah i zaštitite grad Neverwinter sudjelujući u bitkama.

To čekate zmajeve, zle patnje, puno zadataka. Trebat će vam izdržljivost, izvrsna reakcija, izvrsno posjedovanje oružja i želja za pobjedom. Budući da je sve izgrađeno na dinamici događaja, nema uvijek vremena za razmišljanje. Djelujte intuitivno, ali ne zaboravite na taktiku. Iza svakog lika stoji stvarna osoba, a ishod bitke pokazat će tko je bolje pripremljen za oštre stvarnosti ovoga svijeta.

Svi likovi su obdareni određenim vještinama, a meni svih predloženih sposobnosti osam će vam pomoći da se upoznate s njima. Neka ne puno, ali sve vještine su samo korisne.

Dating s klasama heroja.

Heroes su podijeljeni u pet klasa sa značajkama u karakteristikama, a prije nego Neverwinter Online igra, oni bi trebali biti upoznati s:

  • Čarobnjak Gospodar. To je vlasnik najmoćnije magije, koja ruši neprijatelja. Ne košta ga ništa da kontrolira volju ljudi pribjegavajući moći uma i elemenata leda, kao i koristeći pomoć sfere koja udara u energetske zrake.
  • Duhovni svećenik. Kao saveznik, on je neophodan. Podržava vašu vjeru i snagu, te pomaže u liječenju vaših rana.
  • Plut-varalica. Ime je u potpunosti opravdano, jer tako pametan ratnik, koji savršeno posjeduje nekoliko bodeža, mora biti pretražen. On se majstorski prerušava, šulja se lukavo i podmuklo razbija svoje hladno oružje u neprijatelja.
  • Neustrašivi ratnik. Naoružani mačem s dvije ruke i okovanim u čelični oklop, gotovo je nepobjediv.
  • Ratnička straža. Savršeno se pokazuje u borbi od ruke do ruke, posjedujući tehnike napada i obrane. On je hrabar i bijesan, a njegov oštar mač čini se da se stapa sa svojim učiteljem i postaje prirodan nastavak. Pa, masivni oklop pretvara ga u nepristupačnu metu za napade neprijatelja.

Svaki lik je u stanju promijeniti tijek događaja, hrabro boriti. A da biste postali jedan od njih, morate preuzeti Neverwinter Online, probati ulogu i odabrati onu koju više volite.

Pass zadataka, odaberite zanimanje.

Sposobnost stvaranja vlastitih misija ugodno je iznenađenje za iPlayer programere Neverwinter Online. Nakon što ste smislili zadatak, izložite ga za prolazak drugim igračima. No, pokušajte ga učiniti zanimljivim, inače niska razina neće proći moderiranje.

Svaka može ući u rubriku i odabrati zadatak, proučavajući njegove zahtjeve: vrijeme putovanja, poteškoće, nagradu, druge karakteristike. U odlomku možete pozvati druge sudionike ili sami otići na podvig. Također možete saznati mišljenje drugih igrača o tome i ostaviti svoje pisanjem komentara i ocjenjivanjem.

Nakon desete razine, odaberite zanimanje:

  • Alkemičar
  • Lider
  • Oprema glavnog oklopa
  • Oružje
  • Mikstur
Dajte svom pomoćniku zadatak i dok rade na novoj temi, učinit ćete nešto drugo, kao što je bitka sa zmajevima.

Spektakularan izgled u Neverwinter Online bitkama koje se odvijaju između timova od 5x5 ili 20x20. Možete se boriti s igračima ili čudovištima odabirom PvP ili PvE vrste bitke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more