Oznake

Need for Speed: Shift

Alternativna imena: Need for Speed: Shift

O činjenici da je ono što su eksperimente bili osnivači legendarnog projekta NFS, čuli samo oni koji su daleko virtualni prostor i nije upoznat s računalnim igrama. A svi koji su ostali svjesni broja koliko je obnovljeno, dodao je, i napravio inovacije koje su preživjeli ovaj projekt. Igra Need For Speed: Shift - to je sljedeća misao na tu temu. Ova serija se razlikuje od prethodnih igara u toj utrci s pravom smatra stimulans, a ne uobičajena arkada. Jedina mana, koja je, u cjelini, bez poteškoća, može odlučiti nakon posjete relevantnim temama na forumu - poteškoće u kontroli automobil.

Uz to, igra NFS Shift je maksimalno realno i uvjerljivo. Svaki automobil opremljen kamerama iz kabine, upravljač s pedalama, ali na većini beznačajan tyunninga će vam dati vjerojatnost za pobjedu zahvaljujući dragim sekundi u natjecanju. Sa svakim novim utrka je vjerojatno da će vidjeti novi pogled na vas povjerljive prijevozna sredstva. Kao i većina takvih mogućnosti za istinske ljubitelje automobila. Sa svakom novom komadu možete promijeniti stil vozila na cesti. Zapravo ove promjene koje će morati gledati za cijeli gameplay.

Svaka utrka izgleda sasvim isti tip, ali još uvijek iz te činjenice ne gubi interes. Nakon toga, kao što će biti u mogućnosti preuzeti Need for Speed: Shift imati priliku učiti o tome što svako računalo koje sadrži vozača u ovoj igri će biti drugačiji nečuveno ponašanje. Kako bi se naviknuti na stazi i osjetiti ga u potpunosti će morati putovati na ne u nekoliko utrka.

Ova igra i dalje koristiti na ljestvici karijere. Za priliku da otvori novu klasu igrač mora prikupiti zbog dionica Zvijezde iskustvo. Zahvaljujući vještini, možete otići na nastavu gore. NFS Shift preuzimanje možda i zbog činjenice da su tamo provode mogućnost za utrku "po pozivu", koja će se boriti s protivnicima te je omesti od svakodnevnih zadataka prolaza.

U ovoj igri ćete biti u mogućnosti otvoriti sve svoje potencijale, kao iu većini gameplay je vladao konkretno o osobnim kvalitetama igrača. I u svemu tome pomoći zastupljeni otkazao (na zaključke gaming kritičare je jedan od najboljih za sve projekte) i predivne grafike (koja je postala tradicija) glazbena podrška.

A za smartphone Android Need for Speed: Shift za PC i imaju mogućnost korištenja multiplayer stranke, družiti i natjecati se s drugim igračima na igri i sa različitim dijelovima svijeta. Kad otvorite tablice, pokazujući svoje sposobnosti i sve što ste dostigli razinu suparnika za procjenu kvalitete vožnje.

Osobito poznat među sudionicima gameplay je dvoboj modu, odabirom Need for Speed: Shift stroj za svaki novi utrka upoznati nove.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more