Oznake

Need for Speed: u bijegu

Alternativna imena: Need for Speed: u bijegu

O tome što je igrice NFS projekt imati sve informacije od djece do odraslih, od ljubitelja utrka za one koji nisu toliko impresionirani njima. Igra Need for Speed: Run je još napredniji nastavak legendarnog projekta koji će se otvoriti na određenom graničnom najnovije vozača talent i dobit od Tijekom igre maksimalan užitak. Projekt je pretrpjela veliki broj izmjena i napravio od svih prethodnih verzija, ali samo najbolje značajke. Na izložbi i prezentacija s velikim zadovoljstvom radi demonstracije sve prednosti ovog projekta. Glavna promjena u igri je u izgledu glavnog lika. Trenutno, on je podnio bez zamućenja, koji se nalazi na vozačevo sjedalo, a već punopravni lik, koji je u stanju ostaviti auto, za skrivanje od policije, vidjeti i lijepe djevojke, uživati ​​u omiljenoj sodom, dok se ne diže s vozačkog sjedala. Pa čak i ako se ti postupci provode se samo u Need for Speed: Run video isječak i scenarist scene, ali ovaj događaj je već okrenuti u pozitivnom smjeru razvoja projekta.

S obzirom da je projekt se koristi u izradi motora, Frostbite 2, unaprijed je bio namijenjen budućim slike u igri, a to je obvezu u skladu s ovim kvalitete i sjaja. To je ono što se dogodilo do svih dizajnera koji su aktivno sudjelovali u projektu. Razlika u odnosu na svoje prethodnike NFS Run računalo je u svijetlim bojama, kao i projekta prilika za iskazivanje vjerojatnost primjenjuje djelomično uništenje. Vaš stroj će sada moći skakati u jarak ili pada s litice, kada nemate vremena za uključivanje ili ga neće biti u mogućnosti povratiti kontrolu. Mnogo je bolje da se dramatičan varijabilnost u vremenu. Na primjer, kada se počnu putovati preko prostranstva pustinje kanjon ili na vašem automobilu vjetrobran dobiva val pijeska i šljunka male, što će činiti tako realno da ćete misliti da je zapravo sada se nalaze u jednoj od pustinje ili kanjona. Snijeg dan igra NFS Run će vam pomoći da se zadovoljstvo iz krize tek napadalog snijega pod kotačima vozila, koja je u pratnji jedinstvenog motora buke.

Hvala na priču o igri ćete biti oduševljeni. Glavni lik u igri je zastupljen kao profesionalni vozač, koji proizvodi novac za život kroz sudjelovanje u najrazličitijim treće utrke. Tek sada on mora pokazati svoju sposobnost kroz radionice pobjede u velike utrke u prostranstvima američke zapadne obale. U biti, ova osnovna ideja je ova verzija igre. Sada je bit igre je proći dulje pruge, koja je podijeljena u nekoliko dijelova. U međuvremenu, od vas se traži da se samo preuzimanje Need for Speed: Run, kako bi mogli uživati ​​u jedinstvenom krajoliku koji bljesak ispred prozora. Sve isti projekt ne isključuje vjerojatnost potjere i progon organiziranog uz sudjelovanje drugih vozača ili istih policajaca.

A da je upravljanje i zemljište postoji mogućnost zahtjeva, ali u Need for Speed: Run stroj neće uzrokovati nikakve prigovore.

Požurite NFS Run preuzimanje, kako bi se svjedok još jedan prekrasan serije projekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more