Oznake

Need for Speed ​​Underground 2

Alternativna imena: Need for Speed ​​Underground 2

NFS underground 2 igra je računalna igra o utrkama, u kojem možete igrati ne samo na računalu na miru, ali i na mreži. Ova igra pripada arkada utrke simulator i nastavak Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - igra za prave ljubitelje utrkivanja. U ovoj priči postavio tuning za automobile koji su uključeni u ulične utrke.

Kroz igru ​​će se pojaviti pred vama o NFS underground 2 videa. Ove video otkriva zaplet u igri, te upoznati s pravilima.

Preuzimanje Need for Speed ​​Underground 2, možete u bilo koje mjesto koje pruža ovu značajku. Također, igra NFS underground 2 možete preuzeti preko bujica, popularnog file downloader.

U računalnoj igri NFS underground 2 ruski automobili su dostupni samo u Europskoj verziji igre, u američkoj verziji ruskog auta nije.

Vi ćete igrati NFS Underground 2 utrke u sljedećim blagdanima:

1) Ring - to je najlakši vrsta utrke i to se smatra tradicionalnim. Vaš zadatak je ovdje prvi završiti zadnji krug utrke.

2) Sprint - vrsta utrka, u kojoj vam je potrebno da biste dobili prvu stavku iz prvog u drugi.

3) Drag racing - natjecanje za kratke udaljenosti. Tijekom što vam je potrebno da brzo reagira na pomicanje, to ne naletjeti na druge automobile i objekte i što je najvažnije - to je završiti prvi.

4) Plutajući - tip utrke, u kojoj morate osvojiti više bodova od svoje protivnike. Ukazuje da ćete dobiti u nanosima, ali važno je da ne pad u ogradi. U splavarenja sudjelovalo četiri jahača.

5) Street X - je krug utrke pojačan složenosti. Kojim rutu vozite se ne zna. U ovoj vrsti utrke ne možete koristiti dodatni akcelerator.

6) Professional League - je svestran ring utrke, koje se dodjeljuju posebne rute.

7) freeride mode - U ovom modu možete otići u bilo kojem broju i bilo kojoj stazi. Glavna stvar u tih režima suzdrže od sudara. Također možete izvući u ovoj utrci drugim vozačima.

Igra Need for Speed ​​Underground 2 vozite u takvim područjima

1) Grad - to je obično izmišljeni gradić Bayview, koji je sličan modernom Los Angelesu.

2) Zračna luka - je jednostavan, površine preko koje se neprestano lete avioni.

3) Beacon Hill - je udaljeno mjesto u igri.

4) Visina Jackson - neobičan prostor, ali ovdje se stalno utrkuju.

5) Corner Harbor - to je prostor koji je podijeljen u nekoliko dijelova: zapadni i istočni.

Tijekom utrke koju će voziti u različitim vremenskim uvjetima: kiša, snijeg, i samo sunčano vrijeme. Utrke će se održati, i danju i noću. Vi ćete biti pozvani da se pojave u raznim časopisima za osvajanje utrke.

Igra Need for Speed ​​Underground 2, koju će igrati u ime Rachel Teller, 27-godišnja djevojčica.

Započnite uzbudljivo putovanje u svijet nevjerojatno drift Need for Speed ​​Underground 2. Pretpostavimo da vam se posreći i postat ćete pravi racer nepobjedivi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more