Oznake

Ninja saga

Alternativna imena: Ninja saga

Ninja Saga Igra: Naruto je opet s nama

Ako ste obožavatelj anime serije o Narutu Uzumakiju, nije iznenađujuće da vam je broj otkucaja srca ubrzao pri gledanju MMORPG igračke o svojim novim avanturama. Neka igra Ninja Saga nije poput izvorne parcele animiranog proizvoda, ali su sve ključne figure prisutne i povremeno se pridružuju ekipi glavnog lika.

Igra proces se može podijeliti u dvije komponente: bitke s jedne strane, i zadatke, trgovanje, komunikaciju i istraživanje prostora s druge strane. To čini igru ​​raznolikom, a budući da se sve događa na pozadini nevjerojatno šarenih pejzaža, dobit ćete veliki dio terapije bojama.

Stil anime uključuje mnogo specijalnih efekata, a možete biti sigurni da će Ninja Saga morati igrati različitim trikovima na svakom koraku. Čak i ekran za igru ​​uvijek izgleda svijetlo, šaren sa ikonama koje ukazuju na razinu čakre, vještine, sposobnosti i druge podatke ili kontrolne gumbe.

Ninja likova i škola

Ulazak u svijet Naruta može biti nakon aktiviranja vašeg računa, kojem prethodi registracija Ninja Saga. Upišite e-poštu, lozinku i potvrdite je ponovno. Zatim se složite s korisničkim ugovorom i kliknite "registriraj se". Ili koristite drugu opciju za prijavu putem Facebooka, Twittera, Google+ i VKontakte.

novaka nudi skroman izbor: djevojčica ili dječak. No, prolazeći kroz faze igre i dovršavajući misije, nova lica, zrelija i vještija, postat će dostupna. Možete čak pozvati Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke i Iruku u svoj tim.

Klasificirani od strane heroja u tri borbene škole:

  • Taydzyutsu. U tom smjeru, naglasak se stavlja na treninge u vođenju protunapada i blokiranje napada neprijatelja.
  • Ninjutsu Učenici su obučeni za bušenje blokova neprijatelja i nanošenje značajne štete.
  • Genjutsu. Ova škola uvodi učenike agilnost i fleksibilnost kako bi izbjegli udarce neprijatelja, brzo se kreću i čine neočekivane napade na sebe.
Postoje prednosti do

u svakom smjeru, ali postoje i nedostaci, a sve točke treba uzeti u obzir, izlažući igrače na terenu prije borbe. Iskustvo u tome dolazi postupno, jer jednostavan opis ne daje cjelovitu sliku talenata likova. Jedino doživljavajući ih u borbi možemo prepoznati aspekte karakteristika svakog od njih.

Magiya zadataka i bitaka na principima škole "jutsu"

Prije bitke, morate sastaviti svoju "bandu", a odabiru će pomoći opisi karaktera likova, prikazani nasuprot portreta na posebnom zaslonu. Sama bitka odvija se u nekoliko faza, a vi sami sebe usmjeravate svojim likovima koristeći različite tehnike i super-alate. Dobivanje više bodova pomoći će QTE-u, ako ste dovoljno agilni kada se slika određenog gumba pojavi na zaslonu, morate ga pronaći na tipkovnici i brže pritisnuti.

Poboljšati kvalitetu heroja će pomoći posao, koji daje Hokage. Sve su opasne i povezane su s borbama. Nakon dostizanja željene točke, pripremite se za susret s zlikovcima, koji najčešće pripadaju organizaciji Akacki.

Dugotrajno pronalaženje odredišta nije potrebno ako koristite automatski navigacijski sustav koji će vas udobno i brzo dovesti do mjesta.

Minovinv 22 Ninja Saga, možete doći do Arene, gdje je najspektakularnija PvP bitka. U početku, sam sustav odabire protivnike u skladu s vašom ocjenom, koja se sastoji od: sastav grupe, razina pumpanja, skala vještina

Summarizing, možete sigurno nazvati igru ​​prve klase u svom žanru. Ljubiteljima anime i preglednika RPG će se diviti, pogotovo jer je Russified.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more