Oznake

NORD: Heroji na sjeveru

Alternativna imena: Nords: Heroes of-Tkhe North
Igra Nords: Junaci sjevera - postati heroj Sjevera.
V žanr MMO strateška igra pojavi Nords: Heroji sjeveru (sjevernjaci: Junaci sjevera). Nakon što se na ledeni zemljišta u ovoj zemlji, te će se susresti strašnu nesreću koja je podmiriti tim širinama. Postanite jedan od:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust prije bio je rat između njih, a to ne ide glatko u surovom području, ali danas je neprijatelj mnogo više zla i krvožednih, dalje upuštati svoje sitne nesuglasice. To je vrijeme da se ujedine za ozbiljnu borbu, prikupljanje vojsku od najboljih ratnika. Onda je došao trenutak istine, kada je Nords: Junaci sjevera igrati - velika čast za svakog igrača koji želi dokazati svoju odanost. Kombinirajući ljudsku genijalnost, snagu od orka i magije vilenjaka ', heroji su došli zajedno u saveze, kako bi se učinkovitije odražavaju napada zlih duhova. Vi spremni za važnu ulogu - uzimanje odgovornosti, podići vojsku na novu razinu.
Trudny način ratnika.
Pervye koraka za vraćanje kraljevstvo mora biti učinjeno odmah kada se Nords: Heroji registracije North. Odabir atraktivnu utrku, proučiti situaciju iznutra. To je tužno, ali zemlja je u potpunoj zapuštenost, i mi moramo zasukati rukave, počinju raditi. Vi ste na čekanju za PvE i PvP bitke, gdje neprijatelji postaju virtualne čudovišta i pravi igrači, odlučio je testirati svoju snagu i svoj bojištu.
Ne bojati borbe, jer su otvrdnuli likovi steći iskustvo i snagu, poboljšati vještine i dobiti korisne predmete. Branje gore u svoju stranku najbolje borce, ne može se bojati čestih kvarova i privremeno - samo očvrslog karaktera. Osim brojnih vježbi na bojnom polju će biti mirniji zanimanje - razvoj kraljevstva. Rudarskih radova - nužan uvjet za izgradnju kuća i industrijskim objektima. Razviti mina, razviti vrt gljiva, ne zaboravite o pivovari i ribarske kolibe. Za vojskama potrebna posebna osnova za obuku i vojarni, kao i važnu opremu:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy može obavljati važne zadatke, i izaberite iz izbornika: ciljeve, avantura i potraga za sela. Odabirom svrhu pristajete na brzom prepad u neprijateljski teritorij i dovršiti otimanje svojih sredstava.
V avanture će vam biti poslan u misiju, dajući točne koordinate i uvjete zapošljavanja. Tek u potpunosti izvršava, možete računati na novi.
Esli odlučio otići u potragu za sela, da bude opasno putovati koje ne mora nužno završiti svoju pobjedu. Ovdje je potrebno za snimanje naselja, utvrditi njihovu dominaciju nad njima stalno djelovao prihod od njihove proizvodnje i razvojem svoje blagajne. igrači mogu nasrnuti samo na takav događaj, koji je uspio ojačati svoje pozicije i izgraditi dovoljno snage. iPlayer Nords: heroji iz Sjeverne shareware. To znači da su sve nijanse igre dostupne za besplatno, ali tu je VIP-značajke koje omogućuju za pravi novac da kupi dopunu, a povećati razinu heroja i vojske. U određenom svote mogu se kupiti i korisne stvari, nedostaje tako na prvom mjestu. Osim toga, vojska je kupio više održiv - obavlja manje gubitke u bitkama, učinkovito pljačke i napada susjede. Te točke su samo za nestrpljive igrače koji žele da se sve prednosti prije. No, bez novca, možete samostalno hrane dobiti sve poboljšanja - samo treba biti malo strpljiv. No, umjesto da steknu iskustvo i napredak u igri će vam pomoći da se saveze s drugim igračima.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more