Oznake

NosTale

Alternativna imena: NosTeyl

Nezaboravni Avanture daje svoje igrače NosTeyl igra koja vam omogućuje da napravite putovanje kroz čarobni svijet anime. Ovdje ćete naći neočekivane obrate, zanimljive likove i uzbudljive borbe s protivnicima. Je fantasy igra NosTale omogućuje vrlo individualni pristup u izboru vlastitog lika, pred licem i možete ići od najjednostavnijih do putnik veličanstvenom mađioničar ili hrabrog ratnika. Sam igrač daje njegov junak one sposobnosti i kvalitete koje želi vidjeti. To omogućuje likovi biti jedinstveni. No, jedinstvenost slika - to nije samo dobra vijest za one koji će doživjeti svjetsku NosTeyl.

Još jedna dobra činjenica: u borbi i vaš junak putuje neće nužno usamljena. Nakon NosTale online igra čini svoje igrače prekrasan ponuda - napraviti prijatelja i pomoćnika, koji će biti koristan u bilo kojoj situaciji. Takav pristup se smatra de rigueur za igre kreatora. Ukrotiti samu zvijer, samo nam je potrebna - pobijediti čudovište. Oni koji imaju ovaj problem u snazi, ne može opstati na. Pitoma stvorenje ne treba donijeti previše - to je, zahvalan, naravno da će doći raditi nakon pobjede čudovište i postati vaš prijatelj i suborac u bilo bitaka i putovanja.

NosTale line registracija je vrlo jednostavna i obavlja se u tri koraka. Da bi postao jedan od igrača u svojim područjima trebaju navesti ime koje je ime koje će živjeti svoj virtualni lik. Slijedeća - stvoriti lozinku i ne zaboravite uključiti svoj e-mail adresu. Za registraciju također trebaju preuzeti i instalirati igru ​​klijenta. Samo trebate slijediti upute koje daje igru ​​i da ćete uspjeti! Prvo je u igri ćete postati običan stranac. To je prva razina, razina početnike. No, ubrzo nakon što počnete igrati online igre NosTale, došli ste nove mogućnosti. Prvo, od stranca može se lako pronaći sebe u Mačevaoca. Pa, nije tako jednostavno, naravno, jer ako je to bilo tako jednostavno, to bi bilo apsolutno nikakvog razloga za natezanje, zar ne? Stjecanje za sebe nove i nove čarobne vještine, također možete nabaviti na pramcu u svom arsenalu i, sukladno tome, biti strijelac. Konačno, ako se stvarno jako dočarati lov, molim - te cestom do mađioničara. Sve to za početnike pješak će biti moguće tek kad se dosegne razinu 15. Ona ima tri glavna zanimanja koja može svladati NosTeyl karakter. Master mač, luk ili čarobne napitke - to je izbor da odgovaraju Vašem ukusu. O njima možemo govoriti detaljnije.

Mačevalac može boriti s nekoliko. On je, naravno, vodi borbu i blizu i daleko. Vješto vitlajući svoje oružje, on ima moć četiri elementa. Vrlo je teško ozlijeđen, a sigurno - ubiti, jer je nametnuta Komorni sigurnost i zhiznesohranyaemostti.

Na protuteža kao ratnik može samo staviti još jedan - strijelac. Ova jedinica je brza, hvata pozornost svih. Njegovi apt strelice pogoditi neprijatelja u gužva i kretao borbu, a iza njega cijeli prirode, on nema načina energije. Možda je to ono što mu daje jedinstvenu priliku za trovanje neprijatelja ravno u borbi. On to čini s uroka.

Ali čak i moćniji uroka i linkovi na silama prirode ima mađioničara. Dakle, netko tko je, što je skoro nije potrebno oružje. Uostalom, on je dobro naoružani uroka, magijskim obredima i druge magične opreme.

U NosTale može igrati i kolektivno. Na primjer, u susret prijateljski tvrtka u 5-15 igrača i organizirano ići na čudovište. Takva metoda ubijanja neželjene fantastičan mamuta zove raciju.

Borba na nekoliko načina. Možete stvoriti otvorenu bitku. Tada se boriti i biti u mogućnosti primijeniti njihove superabilities bilo mag, Archer Mačevalac ili početnik, samo je ušao u igru. A možete organizirati bitku "za". Ova bitka će se smatrati zatvorenim i sudjelovati u njemu, ne može svatko. Ovdje se bore samo određene igrače. Stvaranje takve pokolj bilo gdje u igri može biti s posebnim napitak. U igri ćete naći puno tajni i nijansama. No, učenje o njima mogu samo pokušati igrati ulogu u tome.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more