Oznake

Nova: Željezna galaksija

Alternativna imena:

Nova: Iron Galaxy je zanimljiva svemirska strateška igra. Grafika je dobra, također nema komentara na glasovnu glumu i izbor glazbe.

U ovoj igri ćete:

  • Upravljajte vlastitom svemirskom stanicom
  • Izgradite i poboljšajte flotu brodova
  • Trgovanje sa susjednim stanicama
  • Dizajn novih brodova

Prije igranja Nova: Iron Galaxy, sjetite se imena stanice kojom ćete upravljati tijekom igre.

Sljedeće ćete pronaći mali i ne baš nametljiv tutorial, tijekom kojeg će vam biti objašnjene osnove igre. Morat ćete djelovati, samostalno donositi odluke koje određuju koliko brzo će se razvijati vaša ispostava u svemiru.

Iako ste vi zaduženi za postaju, ona je dio republičke udruge, stoga ćete morati slijediti naredbe i upute vodstva ove udruge.

Uspjeh mnogih misija ovisit će o snazi i moći vaše flote. Pokušajte biti što veći i jači.

Prilagodite postojeće dizajne brodova prema svojim željama ili izradite vlastiti model zvjezdanog broda od nule.

Imati moćnu flotu u igri vrlo je važno. Bez jake vojske, nećete moći pobijediti u brojnim svemirskim bitkama tijekom igre.

Pridružite se jednom od postojećih galaktičkih saveza ili stvorite vlastiti. Bez saveznika u koje možete vjerovati, bit će vam vrlo teško preživjeti i upravljati vrlo nestabilnim sektorom Rennie. Razgovarajte s igračima diljem svijeta i možda među njima pronađete prave prijatelje.

Borbeni sustav nije kompliciran, bitke se odvijaju u stvarnom vremenu, samo trebate odrediti mete za svoju flotu, a zatim će kapetani brodova učiniti sve što je u njihovoj moći da dobiju bitku.

Tijekom igre morat ćete se baviti diplomacijom. Nisu sve pobjede u igri postignute vojnim sredstvima, ponekad se riječima ne može postići ništa manji uspjeh.

Postoje dnevni zadaci i nagrade za njihovo izvršavanje, ako se sjetite posjetiti igru svaki dan na kraju tjedna, dobit ćete zanimljive nagrade.

Za sezonske praznike očekuju vas vrijedni darovi i zanimljivi zadaci.

Postoji trgovina u kojoj možete kupiti valutu u igri i druge korisne resurse, kao i opremu trošeći pravi novac na to. Nije potrebno to učiniti, ali ako vam se igrica svidjela, možete se na ovaj način zahvaliti njezinim kreatorima.

Prostranost svemira čeka da pošalješ svoje brodove da je istraže. Osim jednostavne znatiželje, ovo će donijeti materijale potrebne za razvoj vaše postaje.

Tijekom igre, morat ćete dovršiti i misije priča i dodatne zadatke koji će se otvoriti dok istražujete svemir koji okružuje vašu stanicu.

Igra redovito prima ažuriranja s ispravcima grešaka ili grešaka. Ali osim toga, stalno se pojavljuju novi sadržaji, pa čak i veći dodaci izlaze s vremena na vrijeme.

Možete besplatno preuzeti

Nova: Iron Galaxy na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Ako želite otkriti misterije svemira i dobiti cijelu eskadrilu zvjezdanih brodova pod svojim zapovjedništvom, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more