Oznake

Octopath Putnik

Alternativna imena:

Octopath Traveler RPG klasičnog stila. Igra je dostupna na računalu.

Grafika je vrlo lijepa s velikim detaljima i svijetlim efektima tijekom bitke, ali ne zahtijeva vrlo visoke performanse od računala. Ovdje je 2D grafika nevjerojatno kombinirana s 3D efektima. Ovo je vrlo neobično rješenje, ali rezultat je impresivan. Likovi su izraženi visokom kvalitetom, glazbeni izbor će zadovoljiti igrače i neće se umoriti tijekom vremena.

Sada je postalo moderno izdavati igre u klasičnom stilu, kako ne biste potrošili puno novca na lijepu sliku, ali to nije slučaj. Igra se pokazala vrlo kvalitetnom s dobrom pričom. Projekt je s razlogom osvojio mnoge nagrade.

Svijet u kojem se igra odvija zove se Orsterra. Podijeljen je na osam regija. Svaka regija se značajno razlikuje od drugih. Morate ih sve posjetiti. Igrat ćete osam različitih likova. Tijekom igre imat ćete priliku naučiti povijest svakog od njih.

Upravljanje nije komplicirano, moguće je prilagoditi i prenamijeniti gumbe po želji. Gamepadovi su podržani. Neće biti teško razumjeti sve, zahvaljujući savjetima.

Igra će vas zainteresirati dugo vremena zahvaljujući osam odvojenih priča priča za svakog od likova.

Zadaci su raznoliki:

  • Istražite svaku od regija
  • Chatajte sa stanovnicima ovih zemalja i steknite nova prijateljstva
  • Dovršite dodatne misije da biste stekli iskustvo
  • Otkrijte značajke svakog od osam boraca koje ćete igrati
  • Borite se protiv svojih neprijatelja i pobijedite
  • Nadogradite sposobnosti heroja i odaberite koje ćete vještine prve naučiti

Ovo je skraćeni popis zadataka koji vas čekaju u igri.

Putovati svijetom bajki vrlo je zanimljivo, krajolici su fascinantni. Ali ne zaboravite da je ovo opasno mjesto i da neprijatelji mogu vrebati bilo gdje. Istražite sve zakutke i ne propustite skrivene predmete i lokacije. Svako od osam područja razlikuje se jedno od drugog, tako da se ne morate brinuti da ćete se umoriti od gledanja iste vrste krajolika.

Tijekom bitaka, igra se pretvara u naizmjenični način, napadajte i branite se naizmjenično s protivnikom. Svaki od osam heroja koje kontrolirate je jedinstven i slijedi vlastitu strategiju tijekom bitaka. Kako podižete razinu svog lika, moći ćete naučiti nove, smrtonosnije poteze. Što dalje napredujete u priči, to ćete susresti moćnije protivnike.

Na svojim putovanjima nećete vidjeti samo zlikovce, mnogi će stanovnici Osterre željeti steći prijatelje.

Budite spremni za dijaloge koje ćete čitati. Ova je značajka svojstvena svim klasičnim RPG igrama.

Odabir koji napravite utječe na ono što će se sljedeće dogoditi, budite oprezni.

Da biste igrali Octopath Traveler ne treba vam internet, samo instalirajte igru i možete uživati u njoj čak i ako nemate vezu.

Octopath Traveler besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera.

Počnite igrati odmah i uživajte u uzbudljivom RPG-u!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more