Oznake

Odiseja

Alternativna imena: Odiseja

Odyssey online - je besplatni online browser igra u obliku strategije. Igranja, možete saznati mnogo zanimljivih stvari o životu gusara, zaronite u svijet avanture.

Ovdje možete upoznati što avanturiste koji su zainteresirani samo u zlatu, a znanstvenici pokušavaju naći odgovore na pitanja koja su se pojavile prije mnogo godina. I kao što se može susresti sa plaćenika, koji je svoj život posvetio hvatanju pirata.

U Odyssey registracije je vrlo jednostavna i neće uzeti puno vremena za to vam je potrebno:

1. posjetite službene web stranice u igri i kliknite na "Registracija";

2. Unesite svoju e-mail;

3. unesite svoje korisničko ime izmislili;

4. unesite lozinku skovao;

5. Ponovite lozinku.

Nakon registracije možete sigurno ići u igru ​​i početi stvarati svoj karakter. Na početku igre možete dobiti vaše ruke na malom otoku, gdje vam je potrebno za izgradnju zgrada za samoobranu i proizvodnju raznih proizvoda i robe. Morat ćete naučiti kako graditi brodove ili iznajmiti posebno obučeni za ovaj narod, jer brod je svoju posjetnicu i sredstvo zarade.

Igrajte Odyssey možete gusar, a vi ćete biti u mogućnosti to hvatanje stijena koje naseljavaju gusara, što ih može odvesti u svoju momčad.

Vi ćete morati izgraditi zgradu za rast svog gospodarstva, ponekad može propustiti zemljište za razvoj, onda ćete morati zgrabiti nove zemlje. Ekonomska Zgrada će osigurati više sredstava i na brodogradilišta možete graditi brodove znatno veće.

Game Odyssey ima dvije kartice:

• karta otoka,

• karta svijeta.

Karta otoka - ovdje možete pratiti zgrade na svom otoku, razvoj trgovine i brodova, širenje svojih posjeda.

Karta svijeta - ovdje možete saznati mjesto na druge otoke i hridi svoje protivnike.

Odyssey Igra vam daje priliku da se pridruže u raznim klanovima i saveza, zajednički napad neprijatelja, plijenom i uništiti svoja naselja.

Za jednostavno pobjede nad suparnicima koje je potrebno za izgradnju istraživački centar koji će vam omogućiti da izgrade nove brodove, koji će vam pomoći da napravite svoj nepobjediv mornaricu. Jedna zanimljiva značajka igre je da se ukine izgradnju, ako iz nekog razloga odlučio da je gradnja zgrade ne treba u bilo kojem trenutku, možete otkazati, a svi resursi proveo na gradnji vratiti u svoje blagajne. Možete upravljati sve svoje vlastite konstrukcije i flotu, ili zaposliti ljude koji će vam pomoći u tome.

Odyssey, možete igrati kao sami ili zajedno s prijateljima, mi ćemo biti u stanju stvoriti svoju ukupnu flotu i hvatanje maksimalne stijena i otoke.

Baš kao i druge online igre Odyssey ima svoju flotu i chat, gdje možete ne samo komunicirati sa svojim saveznicima, ali i postaviti pitanja koja imate za vrijeme utakmice.

Igrajte Odyssey online i zaroniti u svijet uzbudljive avanture s piratima u morima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more