Oznake

Fight Club OldBK

Alternativna imena: Stari Fight Club, Stari BK OldBK, oldbk

Old BK online - to je jedan od najstarijih multiplayer igre u ruskom segmentu interneta, koji nasljeđuje tradiciju nevjerojatno popularan u svoje vrijeme igrajući borbama.

Online igre Old BK ne napreduje na računalo korisnika posebnih zahtjeva, traži samo Internet preglednik, najbolju Internet Explorer. Tvorci naglasiti da igraju igru ​​online Old BK je moguće čak i na smartphone.

Pridružite nam se u igri Old BK počinje s izborom grada - Avalon City ili glavnom gradu. Zatim Old BK Online prijava će vas tražiti da unesete željeni slovo, adresu e-mail račun, lozinku, ponovite lozinku, navesti svoj spol, datum rođenja, složiti se s uvjetima ovog sporazuma i unesite kod sa slike. Pridružite Old BK završio i vaša avantura počinje.

Old BK online igra ne baciti početnik razumijevanja zamršenosti same igre. Ona nudi razgovore - kao opće fantastike, te brojni mini-chat. Osim toga, još uvijek možete otići na forum gdje se iskusni igrači će vam pomoći riješiti sve poteškoće, međutim, likovi do razine 4 na forumu pisati zabranjeno.

Igra svijet temelji se na vječnu konfrontaciju između svjetla i tame, kao io prisutnosti neutralna strana, koja se grčevito bori da zadrži ravnotežu između zaraćenih strana.

Tvoj lik će imati nekoliko karakteristika:

- Force

- Agility,

Intuicija

- Izdržljivost

- Inteligencija,

- Mudrost

- Otpora.

Vi u početku će se dati bodove koje možete distribuirati između obilježja svoje vlastite. S povećanjem razine bit će vam dati dodatne bodove, odnosno, svojstva će se povećati. Ako to ne učinite, kada igrate Stari BK, razumijem da želite distribuirati mjera uspješnosti, razinu 4, to možete učiniti bez tradicionalnih iscjelitelja i 4 nakon razini karaktera, možete to učiniti ili jednom tjedno ili platiti Iscjelitelj za uspjeh.

Tvoj lik će moći razviti vještinu u igri dva: posjedovanje oružja i posjedovanje magije. Majstorstvo oružja je podijeljena u 4 skupine vještina: posjedu noževi i bokseri, mačevi, buzdovani posjedu, klubova, sjekire i sjekirice smijeh.

Svaka vještina koju može razviti u vrijednosti od "pet".

U igri možete svladati tri vrste magije: magija tame, sive magije i magičnog svjetla. Magic dolazi u ruci za korištenje uroka zaštitu, borbu i neutralne uroka.

Samo vaš lik će imati jedan od sklonostima, koji je u igri 5: put neutralnosti, put svjetlosti, pravo svjetlo, put kaosa i put tame. Ovisnost ovisi o mogućnosti ulaska u jedan ili drugi klan, kao i sudjelovati u velikim bitkama.

Kada ste u Old BK igru, vaš lik će se moći boriti u Areni od bogova, ili lutati kroz dobro osmišljen mjesta - posebna igraonica koji nose određene značajke igre. Ova mjesta kao što su: središnjeg trga, parka ulici, Castle Square, i drugima.

U igri velik broj zadataka - genijalni posebnim zadacima, tijekom kojih performanse da steknete iskustvo, povećati razinu i dobiti nagradu jedinstvene stvari koje će vam pomoći u budućim bitkama.

Game Old BK ima twist, što ga čini drukčijim od drugih - to je poseban u igri radio, koja zapošljava stvarne DJ, a vi imate priliku da bi svoju omiljenu pjesmu ili poslati nekoga pozdraviti.

Online igre Fight Club Old BC nastavlja tradiciju jedne od prvih igara preglednika borbama, koji je poznat po svojoj jedna duša, drugarstva i tradicija razmjera sastanaka u stvarnom svijetu. Dakle, pridružio redovima onih koji vole igrati igru ​​Old BK online, naći ćete se prijateljima i suradnicima, ne samo na internetu, ali iu svakodnevnom životu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more