Oznake

Onema

Alternativna imena: Onema

Onema online - besplatni multiplayer browser-based strategija igra prostor subjekti. Vi ćete se u ogromnom svijetu mašte, što će stvoriti vlastitu vojnu i gospodarski sustav. Vi ćete biti domaćin na svom planetu i osvojiti novi Galaxy, natječući se ili surađuju s drugim igračima. Moguće je da se dogovore sa susjednim careva, ali možete napasti one koji su u neposrednoj blizini. Vi ćete biti u mogućnosti odabrati ponašanje koje, i ovisno o situaciji, donosi određene odluke. Počeo igrati Onema, morate stalno biti na oprezu, jer neprijatelji nisu spavali, te u svakom trenutku možete biti napadnuti. Čuvajte invaziju vaše planete prostora gusara, koji su poznati po proždrljivosti i okrutnosti. Kako je teško ne bi morala, ne gube vjeru u sebe. Tijekom vremena, malo područje u napuštenom mjestu u galaksiji će postati velika carstva, i vi, kao i njezin vlasnik, može biti ponosan na svoja postignuća!

Igra bez riječi zbog niske zahtjeve sustava na raspolaganju svima. Gameplay ne spriječi, računalo mora odgovarati parametre tenisica:

- Operativni sustav Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- Procesor Intel Pentium, AMD (2. 2 GHz);

- RAM 512 MB;

- Grafička kartica 128 Mb;

- Zvučna kartica kompatibilna s DirectX 9.

Da biste dobili praznu planet, morate kreirati novi car. Ovaj prethodi Onema registraciju. Morate ispuniti u sljedećim područjima željeni oblik: svemir, prijavu, lozinka i e-mail. Imajte na umu da se prijave, slažete se potvrditi prihvaćanje Ugovora korisnika. Nakon pritiska na gumb, najdraža "početi igrati! "Vi se nalazite u ponor prostora, a vi morate naučiti i osvojiti.

Prvo našao u ogromnim posjeda svoje, niste zbunjeni, jer sljedeći je šarmantni asistent. Misteriozni lutalica otvorene tajne kako bi se obogatili, kao pregršt sredstava (koja će mu dati isti) da se pretvori u cijelu hrpu vrijednog materijala. Zapamtite, pravi početak - budući uspjeh! Nakon treninga misije za početnike, zabava počinje! Izaberite može prodati stranu tri predložena i ići za to!

Na planetu naći dobre dionice raznih izvora. Ovaj deuterij i energije i tamne materije. Osnovnymi zhe resursami yavlyayutsya Metall i Kristall. Ovi materijali su neophodni za stvaranje svih vrsta objekata, flotu, pa čak i planetarne obrane. Za njihovu proizvodnju treba graditi rudnik. Također, moja će se produbiti. Prema tome, da se poveća broj dobivenih sredstava. Uzeti u obzir činjenicu da je za rad rudnika potrebna energija. - Vaš je zadatak kako bi bili sigurni da ne iscrpiti svoje zalihe. Usput, ova solarna elektrana mora biti izgrađen prvi.

Isto tako tijekom igranja ćete provesti istraživanje, stvaranje moćne tehnologije, te, ako je potrebno, za trgovinu robom. Strmija tehnologija te stvoriti, više mogućnosti kolonizirati planete, a time i širenje svoje vlasništvo.

U rudnicima s vremenom ćete početi graditi objekte za vojne svrhe, kao što su Tvornica robota, brodogradilišta, tvornice nanita. Tijekom vremena, ovi objekti će se pojaviti kao elektrane fusion, technopolis, raznih skloništa i skladišta Terrarformer, raketnih silosa, pa čak i do lunarnom strukture, naime, Moon Base, Touch falanga i Teleport. Prisutnost sve to ukazuje na to da planet razvija dobro, a vi se stoji čvrsto na nogama u ovom svijetu. Valja reći da je nakon što je diplomirao na izgradnji, vi ste vjerojatno da će biti u mogućnosti da se opustite. Uostalom, struktura mora se razvijati, može povećati njihovu razinu, a time i učinkovitost.

Ne mislim da će igrati Onema tek onda odluka da se rojili na njegovom planetu. Ne, uopće! Farma gospodarstvo, ali treba se protežu svoje snage sudjelovati u velikim bitkama. Da biste to učinili, morate imati snažnu flotu (skupina brodova, koji je povjeren zadatak). Usput, više će biti igrivost, tako da vaše šanse će biti respektabilna. Općenito ćete izgraditi izbornik flote, brodogradilišta, a sa svake razine računalne tehnologije, dodaje drugi slobodni utor flote.

Naravno, vi ste zainteresirani, koji omogućuje korištenje prijevoza igre Onema. Posebna vrsta tehnologije su rakete (presretači raketa međuplanetarni), koja se ne brine o našoj vlastitu odgovornost.

Browser Game Onema vam puno zabave. Vi ćete doživjeti uzbudljive trenutke tijekom vrućih bitke, neće biti ponosni kako razvijati i napredovati vlastiti planet, sjaji um dok stvaranje zgodnih tehnologiju i samo uživati ​​u druženju sa zanimljivim ljudima. Želimo vam uspjeh u svim vašim nastojanjima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more