Oznake

One Piece 2 Pirate King

Alternativna imena: Van Pies 2

Jedan komad Online 2 Pirate King Pirate Adventures

Ljubitelji anime smjera sigurno znaju puno o zapletu japanske TV serije One Piece. Slava ove gusarske sage o smionom dječaku Luffyju, koji je odlučio izazvati gusare, odavno je otišao izvan Japana. Zato je, slijedeći istoimenu seriju, izdana i kompjuterska igra bazirana na pregledniku, koja omogućuje svakom igraču da sudjeluje u putovanju Luffy i njegove ekipe.

Nakon prvog dijela projekta, programeri, na radost obožavatelja serije, objavili su sljedeću verziju, One Piece Online 2. Ova opcija može uzrokovati mnogo kontroverzi glede odstupanja od izvorne parcele, ali nitko ne može nazvati ovu novinu ne jedinstvenom. U ovom slučaju, kreatori igre nisu koristili poznatu povijest pirata, koja traje već 15 godina. Izabran je potpuno drugačiji pristup. Za igru ​​je izabran tekst čarobne fikcije, koji je dopustio da se radikalno promijeni cijeli koncept.

razlika gusarskih svjetova

Prilikom stvaranja ove internetske igre, programeri su uzeli u obzir želje obožavatelja, pa su tako glumili i isti glumci kao u prethodnom dijelu. U ovoj verziji igre, naravno, postoji neka fikcija, pa čak i zanemarivanje izvorne radnje. Ali upravo su na temelju toga programeri dopustili da stvore saveze između Luffyja i admirala Borsallina ili negativca Enela.

Sada možete igrati One Piece 2 sa značajnim prilagodbama onome što se događa, što daje uzbudljiviju priču za igrača, naravno, tu su mnoge prilagodbe u igri. Igrač sada ima sposobnost pretvoriti ljude u zombije tijekom igre, i učiniti Luffy, Zorro i Sanji tim glavni neprijatelj cijelog piratskog svijeta.

Prednosti online igara:

  • Plot nije glavna karakteristika ove igre. One Piece Online 2 će se svidjeti onim igračima koje privlači prilika za borbu s mnogim virtualnim zločincima; 10001Velika igra. Čak i pridošlica u ovom anime smjeru može brzo razumjeti što se događa na zaslonu. Svaka razina ovdje je ogromna karta sa sobama, hodnicima itd. d. Igrač mora uhvatiti neprijateljske igre bodova, manevrirajući između neprijateljskih vojski;
  • Visokokvalitetna grafika s tehnologijom sjenčanja. Nije uzalud da su ga programeri odabrali, jer uz njegovu pomoć stvara dojam gledanja serije;
  • Sposobnost korištenja savjeta tijekom igre. Čak se i najveći posvećenik ove anime priče može izgubiti u detaljima igre. Zbog toga je u tu svrhu u igri osigurana posebna trgovina u kojoj možete kupiti profile, videozapise i biografije sudionika.

iPlayer One Piece 2 Online je, prije svega, igra za fanove. Postoji veliki broj nijansi i značajki koje su poznate samo onima koji su predani obožavatelji japanske TV serije i prva verzija pretraživačke igre koja se temelji na njezinim motivima.

Stvarno, da je zaplet serije i originalna igra ovdje malo zaboravljena, da ih navijači ove igre uopće ne zbunjuju, počinju igrati One Piece Online 2 i zarobljeni su u novi svijet nevjerojatnih avantura. Radnja ne dolazi do izražaja u formulaciji programera, glavna stvar ovdje su specijalni efekti, živopisna grafika i dinamičan razvoj radnje.

Da biste igrali Van Pies 2, potrebna je registracija na stranici. Nakon toga, korisnik će opet i opet biti u mogućnosti vratiti se svojim omiljenim trenucima igre i proći kroz najuzbudljivije razine, izgraditi svoju strategiju, voditi bitke i izabrati optimalan anime lik za sebe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more