Oznake

One Piece Online

Alternativna imena: Van

One Piece Online igra o neobičnim Pirati

Studiya JoyGames je programer multiplayer proizvoda koji se temelji na pregledniku, a temelji se na najpopularnijim područjima: gusarima, anime, fantaziji, avanturi. Koja od djece neće ugristi tako ukusan mamac? One Piece Online igra je već privukla mnoge igrače i nastavlja dobivati ​​popularnost.

V, njegova osnova leži u povijesti manga, u kojem se događaji vrte oko Pirata slamnatog šešira. Vođa tima - Luffy, koji sanja da postane kralj gusara. Da bi to učinio, treba pronaći drevna blaga koja su nekad pripadala najstrašnijem pljačkašu Goldi Roger. Luffy ima neuobičajeno svojstvo da se proteže, ali to nije urođeni dar, već stečeno u djetinjstvu, kada je slučajno progutao đavolski plod gume.

Ne mir, ali Van Pease priča!

Sve se događa u fantazijskom svijetu mašte, naseljen pored ljudi neobičnim stvorenjima: divovima, sirenima, morskim stvorenjima, mekušcima s jedinstvenim sposobnostima. Ako su neki mehanizmi sasvim prepoznatljivi, tada nećete odmah nagađati o svrsi drugih.

Tut živih puževa gura koji izgledaju kao obični puževi, ali ako se spoje na električnu mrežu, dobivaju mogućnost faksiranja, kamere, telefona i drugih sličnih uređaja. A ako pogledate otok Skype, možete vidjeti još jedno čudo prirode - životinje, čije su školjke u stanju zapamtiti i spremiti različite zvukove, slike, vjetar, odbijanje. Za takav talent, te se životinje koriste kao dopuna mehanizmima kada ih je potrebno uključiti.

Nakon što se pojavio na sličnom fantastičnom mjestu, bilo bi poželjno krenuti vjerojatnije u putovanju, počevši s One Piece Online igranjem. Budući da je proizvod baziran na pregledniku, upoznat ćete druge gusarske igrače.

Piratski duh, ne razočarajte!

Ako ste ovdje, pogođeni ste epidemijom pomorske romanse, a registracija One Piece Online potrebna je kako biste postali dio zabavne i zabavne igračke. Čeka vas cijeli niz klasičnih mogućnosti smjera:

  • Turne bitke
  • Sustav klase
  • Union s igračima
  • Studija lokacije
  • Priklyucheniya
  • Zanimljivi zadaci

Potrebno je stvoriti i ispumpati heroja, sudjelovati u društvenom životu gaming prostora, postupno otvoriti pristup novim mogućnostima i privući nove likove u svoju grupu. Možete napuniti tim nakon 15-og stupnja i sliči na mali vlastiti ceh.

Obratite pozornost na taktiku borbe. Kako neprijatelji postaju sve više i više drski i jači, vaše sposobnosti također trebaju crpiti. Zajedno ćete postići velike visine u različitim zadacima i moći ćete izdržati bilo kojeg protivnika.

Što se tiče klase likova, postoje samo tri, ali koje!

  • Mechnik - sve je jednostavno. Maše mačem i zato je njegova sudbina bliska borba.
  • Sniper - preuzima pogled neprijatelja bacača plamena na prilaze vašoj granici. Opasno i hladno.
  • Pojeli vražje voće. Što reći ... Ovaj junak je vrlo fleksibilan. Njegove sposobnosti će dobro doći na bojištu.
Ako pogledate iPlayer One Piece Online kao cjelinu, dobivate vrlo živopisnu sliku. Uvjerite se sami: svijetle boje; smiješni likovi; ponekad lagan, a ponekad i iskričav humor; parada specijalnih efekata; mnoge mogućnosti za samoostvarenje. Također uzimamo u obzir anime stil i piratsku ideju preuzetu iz mange.

Vrijeme je za avanture, osvajanje oceana bez dna, istraživanje otoka, borbu s rivalskim gusarima i čudovišnim čudovištima. Sve radi jednog cilja - pronaći dragocjeno blago i proglasiti se kraljem gusara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more