Oznake

Jedan svijet

Alternativna imena: Jedan svijet, jedan svijet

OneWorld online - slobodna igra browser-based s fantastične grafike i animacije. Vi se nalazite u tajanstven i zagonetan svijet u kojem leži dosta zanimljivo ...

OneWorld Online igra dostupna na bilo koji preglednik i ne zahtijeva instalaciju igre klijenta!

Za početak igre, trebate Pridružite OneWorld: pri registraciji sa stranice (http://oneworld. QIP. ru /), trebat će vam da biste aktivirali uslugu QIP, taj klik na glavnoj stranici na "Registracija" gumb i na sljedećoj stranici, unesite ime i prijavu. Nadalje, u novom prozoru unijeti lozinku, alternativni e-mail, spol, datum rođenja, upišite kod prikazan i slažem se s uvjetima u igri. Nakon svega toga, kliknite na "Finish". Nadalje, kada uđete u igru, morat ćete odabrati stranu (svjetlije ili tamnije), sex o naravi, ime i avatar. Nakon toga, nova stranica upišite svoje korisničko ime (e-mail), lozinka određeni kod i prihvaćaju pravila Ugovora. Kliknite na "Registracija" i na ovoj igri Registracija OneWorld nad vama u igri!

OneWorld online igre, kao što je već spomenuto, ima svijetle i tamne strane. Na svijetloj strani pridružio patuljke i vilenjaci ljudi, a tamno - Kosturi, Tamne čarobnjaci, liči i slično ...

Igrajte OneWorld, što će biti pet jedinica (znakova) od kojih će se formirati momčad. Svaka jedinica ima svoje sposobnosti koje treba istražiti što bi ih koristiti u igri. U slučaju poraza u bitci, vaše jedinice ne umiru, oni se ponovno rađa ponovno. Kroz to, nikada nećete izgubiti svoju vojsku. Tijekom igre, vaši likovi će steći iskustvo i stekli nove vještine koje će biti jači.

OneWorld online igra ima više razina osnovnih vještina, koje može svladati svoje jedinice

Level F - to je najniža razina, što uključuje: plovilo, magic, oprema, znanost, zapovijedanja i kontrole;

Level E - na toj razini su naučili oružje vještine: bačve, bodeži, sjekire, buzdovani - borca ​​i Mage - Odaberite element koji se koristi u budućnosti,

Razina D - ovo je detaljniji. Na primjer, u određenoj kategoriji magije, vaš lik je pozvan kako bi izbor među elementima ili određeni dio magije ...

Drugim razinama (C, B, A), su analogno gore. Jedina razlika između njih je u tome što su povećanje snage od oštećenja i čarolija lijevanje svoj karakter ili jedinice.

Vaš junak ne bore i borbene mogućnosti. To su bitka - napad fizičkim i magiju, fizičku obranu i magiju, Health Initiative, zdravlje i Mana regeneraciju u borbi. I tako se ne bore - Zdravlje i Mana Regeneracija, podignite prokletstvo i steći iskustvo.

Igrajte igru ​​online može OneWorld pobijedivši čudovišta resurse koji su potrebni za proizvodnju, izgradnja objekata i crpnih vještina (mnogi izvori, tako da neću spominjati).

Igra ima dućan gdje možete kupiti i prodati neke stvari.

Također ćete imati priliku za izgradnju takve zgrade kao skladište, Građevinsko obradu taverni, oltara, Blacksmith, kaligrafija, nakit i rudnika. Svaka zgrada obavlja svoju funkciju, tako igrati online OneWorld neće biti dosadno.

Ova igra ima puno različitih mjesta, zadataka i tamnice, a vaš prvi zadatak će biti da ostane u špilji obitava strašnih čudovišta i zla. Bez iskustva, bit će vam pomaže vodič koji će vam pomoći u ovom zadatku. Nakon dodjele bit će vam dati nagradu u obliku iskustva, i nešto zlatne predmete.

U OneWorld može igrati, u takvim borbenim područjima

PvE (player versus vanjskom svijetu) - karte, tamnice, slučajevi, to je sve na raspolaganju za svoj lik. Vi ćete biti suočeni s mnogo različitih grupa čudovišta, potraga za blagom, prikupljanje škrinje s dobra, učiniti razne konstrukcije i prostora za osvajanje;

PVP (player versus player) - Cijela kartica s različitim razinama rizika. Tu je i sustav PVP bodova, opsade i klan borbe, osvajanja i pljačke protivnikove gradove, kao i prisutnost krutih kobno.

U igri je Kraft. Pomoću ove značajke možete izgraditi bazu, najam kovači, alkemičari i druge majstore kaligrafije, vi ćete biti u mogućnosti poboljšati svoje trgovine za bolje performanse, i još mnogo toga ...

U ovoj igri, svaki igrač može imati svoje zemljište, koje se može poboljšati u budućnosti i uznemiriti.

Jedan svijet ima dva valuta - novčiće i kristale.

Kovanice su: zlato, srebro i broncu, oni mogu zaraditi u igri, a kristali se mogu kupiti na banke, jer je to najvrednije valuta u igri.

U ovoj igri postoji mnogo više zanimljivih stvari obredima, blaga, pokloni, itd. itd. Što će sve to vidjeti i probati, idite obraditi OneWorld profil!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more