Oznake

Red magije

Alternativna imena: Red magije

Red Magic u najboljim tradicijama djelovanja

U obožavateljima masovnih bitki, fantastičnim posebnim efektima i dinamičnim akcijama, igra Red Order of Magic, objavljena 2010. godine, već je poznata. Ovo je klasičan proizvod s multiplayer igrom u žanru akcije i korištenjem bliske i udaljene, različite vrste oružja i magije.

Developers su mu dali najpovoljnije mogućnosti, čineći ga svijetlim i uzbudljivim, bez kompliciranja načela kontrole za igrače. Oni koji imaju iskustva u takvim zabavama i ovdje lako mogu postati udobni, jer kako bi se igrali u Redu magije, mora se manipulirati:

  • Četiri tipke: WASD za premještanje heroja
  • Miš za blokiranje i štrajk
  • Mišni kotači mijenjaju magične i fizičke napade

Will teritorija i upoznati sa svojim stanovnicima

Nakon popunjavanja registracije Reda magije, naći ćete se u veličanstvenim, tajanstvenim zemljama Astarme. Dugo su postojala neslaganja između vladajućih moćnih klanova: Kuća osnivanja i Kuća Migurata. Svatko tvrdi svoje nepodijeljeno pravo na apsolutnu vlast, a može se prepoznati po svojoj tradicionalnoj odjeći: predstavnici Zaklade odjeveni su u plavu odjeću, a Migurata u crvene.

stanovnika Astarme osnovalo je tri razreda:

  • Paladins
  • Tamery
  • Strelice

Paladina su najhrabriji i najsposobniji ratnici, koji se sretno susreću s neprijateljem i bore se u borbi - bliskoj borbi, a elementi sinteze pomažu im.

Tameri preferiraju srednje udaljenosti koristeći snagu vatre. Oni su u stanju unaprijed otkriti neprijateljske manevre, djelovati u svjetlu poteza saveznika i primijeniti jedinstvenu taktiku usred događaja.

Strijelci su samo najtočniji i najobičniji ratnici. Oni se spretno udaljavaju od oružja svojih neprijatelja, stoga je među važnim osobinama neranjivost. Koristeći magiju, oni pozivaju na pomoć elementa zraka.

Ulaskom u saveze s istomišljenicima drugih igrača dobivate neke njihove vještine, kao i povećavate šanse za pobjedu.

Stječemo slavu i iskustvo u bitkama

Vaših trikova i sposobnosti da brzo donosite odluke, posjedovanje oružja i sposobnost da ga brzo zamijenite drugima ovisi o tijeku događaja. Možete uništiti čudovišta na koja ste naišli i čudovišta. Dok ih neki junaci napadaju u čelo, drugi okružuju, zaobilaze straga. Sve se događa tako očaravajuće da daje estetski užitak od razmišljanja svakog trenutka.

Prije nego ste pokrenuli masovne bitke, i vi ste u njihovoj sredini. Snimite i uništite neprijatelja da biste dobili njegovo iskustvo. Metodično napadaju izabranog neprijatelja, dovodi ga do potpunog uništenja bez obzira na to koje oružje imate - moć uroka ili mač.

V iPlayer Red Magic, možete odabrati način borbe: PvE ili PvP. Boreći se s mnoštvom čudovišta, ponašajte se mudro, jer svaki susret predstavlja plus vašem iskustvu, znanju, sposobnostima i vještinama. I mrtvo čudovište vam daje vrlo vrijedne, korisne artefakte koji se mogu ostaviti za osobnu upotrebu ili ponuditi na prodaju lokalnom trgovcu.

Stjecanje vještina, možete otići u arenu kako biste mjerili snagu i oružje s drugim igračima. Samo hrabri i snažni heroji kraljevstva okupljaju se ovdje kako bi usavršili i pokazali svoje vještine. Do Arene možete doći na prvoj razini, ako ste dovoljno sigurni u sebe. U takvim borbama možete koristiti magiju, bilo koje oružje, pa čak i boriti se sa svojim šakama.

Ovo je sjajan način da zaradite nešto novca, slave i ugleda. Iako potonji nisu toliko važni, ali lijepo uzbuđuju ponos. Istina, pojavit će se u tebi samo zbog pobjede koja još treba osvojiti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more