Oznake

Ostriv

Alternativna imena:

Ostriv jedna je od najboljih ekonomskih strategija koje se trenutno razvijaju. Grafika za ovaj žanr igara je izvrsna. Slika izgleda prilično realistično. Glazba je vrlo dobro odabrana. Nenametljivo stvara atmosferu ukrajinskog sela tog vremena. Svijet je kvalitetno ozvučen, cvrkut ptica i zvuci kućnih ljubimaca zvuče vrlo uvjerljivo.

Prije početka igre odaberite mjesto za postavljanje malog privremenog kampa u blizini resursa i vode. Nakon toga, prvo naselje će rasti na ovom mjestu, koje ćete morati voditi na početku igre.

Ostriv će biti zanimljivo igrati, u igri vas čekaju mnoge uzbudljive aktivnosti:

  • Izgraditi i poboljšati stanovanje
  • Osigurati da stanovništvo bude zadovoljno životnim uvjetima
  • Podignute proizvodne zgrade
  • Stvoriti uvjete za dobro obrazovanje mladih generacija
  • baviti se trgovinom
  • Rudnički resursi
  • Napravite zalihe na vrijeme za zimsku sezonu

Obavljajte mnoge druge poslove u ugodnoj atmosferi 17. stoljeća.

Igra radi sporo i ne želim je uopće ubrzavati. U svakoj minuti provedenoj na ovom mirnom mjestu možete uživati.

Ako želite, možete pratiti život i život svake najobičnije obitelji. Pogledajte kako se razvija njihova sudbina. Kako djeca i unuci odrastaju.

Nakon nekog vremena, umjesto jednog malog sela, kontrolirat ćete cijelo malo područje s brojnim naseljima kojima ćete pomoći da se pojave.

Izgradite brodove kako biste olakšali prijevoz robe koristeći obližnje rijeke. Osim toga, akumulacije će pomoći u opskrbi naselja hranom kroz ribolov.

Usjeva se mogu uzgajati na poljima i koristiti kao hrana za kućne ljubimce. Ili dobiti brašno mljevenjem žitarica u mlinovima i ispeći npr. kruh.

U igri je implementirana promjena godišnjih doba.

Do zimskog razdoblja morate se unaprijed pripremiti. Pripremiti potrebnu količinu namirnica za stanovništvo i stoku. To će vam omogućiti da izdržite do proljeća i dobijete sljedeću žetvu u novoj godini. Za grijanje kuća potrebno je pripremiti drva za ogrjev. A za krojenje zimske odjeće trebat će vam kože i krzna. Ako se pripreme ne izvrše, posljedice će biti vrlo strašne. Hladna i gladna zima može nanijeti značajnu štetu stanovništvu kojim upravljate. Brodarstvo za zimu prestaje zbog činjenice da su rijeke zaleđene. Ribolov u takvim uvjetima također je nemoguć.

Ceste u igri gaze sami seljani. Na rutama kojima se ljudi najčešće kreću pojavljuju se staze, a zatim ceste.

Stanovništvo aktivno koristi

klupa, bunara i drugih objekata za dopunu zaliha vode ili samo za minutu odmora. Sve se koristi za svoju namjenu i izgleda vrlo realno.

U slobodnim danima seljaci idu u crkvu ili, ako nije praznik, rade oko kuće u blizini svojih kuća. U vrijeme sjetve ili u jesen prilikom žetve svi zajedno izlaze u polje i rade zajedno.

Igra je vrlo uzbudljiva i atraktivna s neobično mirnom atmosferom.

Trenutno je dostupna samo alfa verzija, ali nema kritičnih grešaka. Možete igrati odmah.

Redovita ažuriranja i poboljšanja.

Ostriv besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Cijena nije visoka i sadašnjom kupnjom podržat ćete mali tim uključen u razvoj ovog projekta u vrlo teškom trenutku za njih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more