Oznake

Razmišljanje iz svemira

Alternativna imena: Razmišljanje iz svemira

Razmišljanje Universe Online - je shareware multiplayer igra u žanru znanstvene fantastike s jedinstvenom ekonomskom sustavu. Online igre Razmišljanje svemir donosi računalnih specifične zahtjeve sustava igračevih.

Pridružite nam se u igri svemira Reflection jednostavan i ne uzima puno vremena. Registracija Razmišljanje svemir vas traži da unesete svoje korisničko ime - ime kojim ćete ući u igru, lozinka, nadimak - ime po kojem će se znati u igri, e-poštanski sandučić. Razmišljanje je također registrirate online svemir od vas traži da napiše tip grafičku karticu. Na kraju ćete morati pristati na uvjete ugovora o korisnika i prihvatiti pravila igre. Nakon toga, pokrenuti igru, te će morati preuzeti klijentu - poseban program koji se instalira na računalo i optimizira vaše internet promet, u isto vrijeme smanjuje vjerojatnost pogrešaka u prikazu grafičkim objektima.

Razmišljanje svemir online igra omogućuje korisnicima dok se oni igraju u odraz svemira, zarađivati ​​novac tijekom bitke ili prodajom predmeta proizvedenih, a potom prevoditi u pravi novac. Za proizvodnju hrane, oružja i drugih predmeta s ciljem njihovog naknadnog preprodaju, morat ćete pogledate resursa igri stranica.

Na početku igre ćete se dati pušku sa streljivom i minimalnom kit. Ovo je izvrsna prilika za testiranje svoje snage u pucnjavi, a istovremeno uživati ​​u 3D pucač elemente (igre "strijelac"), koji sadrži igre Razmišljanje online svemir. S tog oružja možete loviti divlje životinje planet.

Za svoj lik u igri je veliki potencijal trgovina

- Shop gdje možete kupiti sve što vam treba - od oružja do hrane

- Kupnju, u kojoj možete prodati nešto hitno hitno dobiti sredstva

- Aukcije, koju će izložiti svoj jedinstveni proizvod.

Tvoj lik može birati svoj put za razvoj i zarađivati ​​novac u bilo kojem od područja

- Eksploatacija,

- Okupljanje,

- Proizvodnja oružja

- Poljoprivreda,

- Usluga u samoobrani snaga,

- Politička djelatnost,

- Izradite vlastiti punopravni gaming poslovanje

- Stvaranje i razvoj njegovog klana.

Iako ekonomski model u igri što bliže stvarnosti, međutim, kada igrate igru ​​online svemir refleksija, zatim uroniti u svijet Zemlje sedmog tisućljeća. Igra savršeno napisane nijanse ovog svijeta, svoje vrijednosti, sustav društvenih odnosa i kulturnim obilježjima života.

Kako igrati odraz svemira, moramo biti u mogućnosti koristiti tijekom bitke prirodnog pokrova - nećete biti u mogućnosti da izvrdati leteće metke. Za metak na cilj neće trebate kliknuti na njega s mišem, jer sustav funkcionira vida. Osim toga, igra programeri su uveli zanimljivu parametar sustav borbe - ako nehotice će pucati, što može uzrokovati štetu njihovim saveznicima. Igra ima širok izbor oružja, vještina da vaš lik će rasti s razine.

Kada igrate igru ​​online odraz svemira, možete odabrati jednu od osam borilačkih zanimanja koja su sve poslovne probleme i napraviti svoj novac na bojnom polju.

Još jedna prednost ove igre je da vaš lik, po želji, može promijeniti svoje zanimanje, bez gubljenja vještine i iskustvo.

Ova igra vas baca u stvarnom svijetu gotovo budućnost nakon Velike katastrofe, a ondje će ti biti u mogućnosti da zaradite novac za život na Zemlji u sadašnjosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more