Oznake

Vanjske divljine

Alternativna imena: Ostale divljine

Igra Outer Wilds - što manje znate, to više iznenađenja!

Outer Wilds je ono što je poznato kao haydn jam industrije igara. Objavljen je u prvoj polovici 2019. godine nakon brojnih kašnjenja datuma izlaska. Stoga je u globalu ostao nezapažen. No postupno su Outer Wilds stekli ogromnu publiku obožavatelja zahvaljujući usmenoj predaji. Što su rekli o igri? Idi kupi i ne znaj ništa prije toga. Oni koje je ovaj prihyv zaintrigirao - otišli su i kupili. Tako je igra postupno počela dobivati popularnost. I danas je igra poznata u gotovo svim zemljama i dostupna je na mnogim popularnim platformama. Dakle, Outer Wilds možete kupiti na bilo koji način koji vam odgovara. Što manje pitanja postavite, to će više otkrića i "Wow Trenutaka" biti u igri. Za one koji nisu dovoljni, možete se upoznati s glavnom pričom i mehanikom igre.

Značajke i priča

Što je igra općenito? Na prvi pogled, ovo je jednostavna svemirska arkadna igra. Doista, ovo je prilično ogroman arkadni prostor s puno mogućnosti. U ovom prostoru nalazi se mali sustav kojim bi glavni lik trebao surfati i istraživati. Na raspolaganju mu je jednostavan brod i njegova znatiželja. Ne zaboravite, glavna stvar je ne slomiti. Ali to je, da tako kažem, osnova. Ono s čime ćete se stalno susretati i na kraju svladati do savršenstva.

Prema radnji, ovo je svemirska odiseja i objašnjava se vrlo jednostavno. Postoji planet Komelek, gdje se nalazi selo glavnog lika. Pojavljujemo se na dan kada protagonist mora otići u svemir kako bi istražio okolinu. Nema drame, sve je jednostavno i jasno. Uobičajeni svemirski program za proučavanje okolice i vi ste njegov glavni astronaut. Stoga uskačemo u brod i odletimo.

Ovdje počinje vaša avantura. Imate potpunu slobodu djelovanja. Letite kamo želite, radite što želite. I zapamtite, svaki planet ima svoje tajne i otkrića. Na primjer:

  • Planet pješčanog sata - gdje pijesak s jednog planeta teče na drugi
  • Ponor diva - vodeni planet s tisućama vrtloga
  • Praznina sfera - u njenom središtu je crna rupa koja polako proždire planet
  • ili idite ravno u Blackthorn - nebesko tijelo kojeg se svi boje

Međutim, bez obzira što junak učini, u roku od 22 minute od trenutka polaska, sve se završi i naš rodni sustav je uništen od sunca... Nakon toga, junak se ponovno nađe živ i neozlijeđen u svom selu, te je ponovno poslan u istraživanje svemira. "Neshvaćen! „Reci ćeš i bit ćeš u pravu. Da, vaš junak je upao u vremensku petlju iz koje morate izaći. To je glavna svrha igre.

Sama radnja, ako slijedite samo nju i koristite vodiče, oduzet će vam samo petnaest minuta. Ako ste ljubitelj nepoznatog i želite izvući maksimum iz igre, tada programeri jamče oko 20 sati neprekidnog podešavanja igre. A to je upravo ono zbog čega svi vole Outer Wilds!

Download Outer Wilds besplatno neće raditi. Dostupan je za preuzimanje na bilo kojoj platformi za igre uz malu naknadu. I u ovom slučaju, igra je vrijedna novca.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more