Oznake

Overkings

Alternativna imena: OverKings

Online igre Overkings - lijepa mlada browser-based multiplayer RPG. Ako ste umorni od igračaka "zip" o pravilima i konvencijama Dobrodošli na fantastičan srednjovjekovnom svijetu Overkings Online - ". Ništa neće" svjetske gdje vaš junak će se dati punu slobodu djelovanja i da ga za to,

Start, naravno, stvara osobni račun. Imajte na umu da odmah online registracija Overkings vas traži da odaberete svoj razred znakova. Ukupno osam kategorija - Amazonaka, vještica, čarobnjaka, barbara, šumska vila, čarobnica, Guardiana i ubojica. Isto tako možete odmah dati ime na svoj lik. Osim toga, unesite svoje korisničko ime (e-mail adresa) i lozinku, a prihvaćaju pravila i korisničko sporazum. U ovom registracije Overkings završio.

Uvjerite se da je registracija bila uspješna Overkings igra i ići za krunu Svemogućeg! Naš lik gotovo je stvorio, a sada možete odabrati ga profesiju ispuniti svoje specifikacije. Heroji, a proizvoljno podijeljena u pozitivnih i negativnih likova, jer kao što smo ranije rekli, svatko može igrati Overkings po njihovim pravilima. Pod ovim "demokracije" znači da ne tražiti dopuštenje, tako da se za napad na neprijatelja, a još više opljačkati ga. Niveliranje lik ovisi o vašim željama - želim se boriti, ići na mjesta gdje se bitke, žele biti bogat, sudjelovali u trgovini i gospodarstvu i želite avanturu, pridružite se klanovi i putnike hit ceste zajedno neistraženim stazama ali ovaj tajanstveni svijet.

Overkings online igra u kojoj se igrači natječu protiv okoliša (s raznih čudovišta i gazda) i suprotstavljene igrača (prirodni bitku). Također zadataka u tih načina igre, također možete sudjelovati u hvatanju brave i dobiti borbeno iskustvo u borbi za resurse i izvora da se obogate na račun gubitnika. Ako želite ići mirnije - graditi dvorce, koja se bavi rudarskih resursa, razvijati svoje vještine ratnik taktike i uživati ​​u ljepoti oko vas. Ako se dovoljno bogati, možete si priuštiti sve predmete i oružje, što je ovdje u izobilju, a koje će uvelike pomoći da igraju Overkings prolazili kroz najmanje štete.

Overkings online igra se sastoji od pet regija (mjesta):

- Bervil, mirno naselje okruženo šumom u dolini rijeke Gvirdol;

- Conchobar, biser grad njegova kraljevstva;

- Anomikon, gradske ruševine, tamo gdje je kaos, bolest i ludost;

- Veron, jednom Pozdrav kraljevstvo, a sada - mjesto za lovačke vukodlaka;

- Norliht - kraljevstvo dama snijeg - Kraljica Hel.

Svaka regija ima povijest slave i padova u svakom živom biću različitih vukodlaci, zombiji, ljudi divova. Sve ove legende i nevjerojatno zarazna igra igra Overkings online sa svakim novim potraga postaje uzbudljivo.

Između ostalog, naći ćete velike prirodne pejzaže u kvaliteti grafičke performanse, kao i komunikaciju s ljudima koji su vam bliski s istim interesima. Nakon što je igrao igru ​​online Overkings ne nužno isti, uvijek postoji mogućnost da bi se pridružili savezu i njegove pristaše za ožujak s njima do glavnog cilja - krunu od Svemogućeg.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more